Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verschoven dakpannen na storm goed leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verschoven dakpannen na storm goed leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verschoven dakpannen na storm goed leggen

Verschoven dakpannen recht leggen

Na de storm van 18 januari zijn een aantal dakpannen duidelijk een tikkel scheef komen te liggen met bij de volgende sneeuwstorm kans op inwatering. Gelieve een offerte te maken op basis van het recht leggen van pannen aan de achterzijde van ons huis. We hebben een achtertuin met achterom, het dak begint op ongeveer 6 meter boven de tuin. De woning is ongeveer 7 meter hoog ongeveer.

Verschoven dakpannen na storm goed leggen

Op mijn dak zijn 2 dakpannen verschoven die een gat achterlaten. Ik zou deze graag op korte termijn weer op de goede plek willen laten leggen.

Dakpannen na storm terugleggen

De recente storm heeft één dakpan op ons dak verschoven. Wie wil ons helpen om die ene dakpan weer terug te leggen en de overige pannen te inspecteren?

Verschoven dakpannen recht leggen

Op 3 plaatsen zijn enkele dakpannen verschoven. Het gaat om 10 - tot 15 stuks. Het gaat om een lessenaarsdak met de goot op circa 5.50 meter boven het maaiveld. Er zal waarschijnlijk iets van een hoogwerker of steiger aan de pas moeten komen.

Dakpannen na storm verschoven

Een rijtje pannen is verschoven, vermoedelijk na de storm van 2 weken geleden? Het betreft een schuin dak van een rijtjeshuis (hoek, bouwjaar 2010). Op de derde woonlaag. Ik wou toch maar niet zelf t dak op om ze recht te leggen en/of vast te maken.

Verschoven dakpannen recht leggen

Vanwege de januari storm is er een tiental dakpannen scheef gaan zitten. Ik wil graaf een offerte voor het recht leggen van deze pannen, voordat ze bij een volgende storm er helemaal af liggen.

Dakpannen recht leggen

Tijdens de storm van 2 weken geleden, zijn 3 dakpannen verschoven. Wij zoeken iemand die deze weer recht op hun plaats kunnen leggen.

Verschoven dakpannen recht leggen

Door de storm zijn drie dakpannen net onder de nok scheef komen te liggen.

Verschoven dakpannen recht leggen

Er zijn een aantal dakpannen verschoven op mijn dak en met name de dakkapel. Er is ook een vochtplek, waar eentje verschoven is. Kunnen jullie het rechtleggen en eventueel eromheen controleren of het goed vast ligt? Door slecht netwerk op mijn werk, kun je mij het beste een mailtje sturen, dan bel ik zo snel mogelijk terug!

Dakpannen rechtleggen

Bij ons zijn er gisteren enkele dakpannen verschoven door de storm. Ik kan er niet bij zelf, dus ben aangewezen op iemand met een hoogwerker denk ik. Ik probeer foto’s bij te voegen van de situatie. Het lijkt mij niet meer dan 10 minuten werk. Schilder met een hoogwerker is bij wijze van spreken ook prima.