Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vernieuwen zinkwerk en bovendak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vernieuwen zinkwerk en bovendak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vernieuwen zinkwerk en bovendak

Dak vernieuwen en solartubes plaatsen

Het dak is ongeveer 100m2 plat en met pannen. Er moet ook een hoop zinkwerk vervangen worden. Verder moeten er 3 solartubes en een lichtstraat geplaatst worden. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Vernieuwen zinkwerk en bovendak

Plat bovendakje 12 m2 met brede zinken deklijsten en zinken dakgoten.

Renovatie van daken en dakgoten en isolatie van de daken

Wij wonen in een vrijstaande woning met daarbij een losse garage. Op het woonhuis met 2 dakkapellen liggen 103,5 m² shingles. Op de garage liggen 63,5 m² sneldekkers. Ik wil beide daken laten vernieuwen en isoleren. Ik wil er dakpannen op en ook het zinkwerk van de goten laten vervangen. Aan de garage kan een simpele bakgoot, aan de woning betreft het een houten goot met daarin zink. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Folie aanbrengen op dakbeschot

Voor zolderisolatie is het nodig om folie op het dakbeschot aan te leggen. Indien nodig ook vervangen dakpannen (bouwjaar 1931). Circa 68m2 dakoppervlak. Er zit redelijk wat spoed achter omdat het dak lekt en verbouwing stilligt. zinkwerk dakgoot vernieuwen vernieuwen nokpannen

Regenpijpen vernieuwen en zink balkons controleren

Ik zoek iemand voor het vernieuwen van de regenpijpen aan de voor- en achterzijde van de woning. De regenpijpen lopen over drie verdieping. Het zijn heel smalle regenpijpen. Ze lijken van zink te zijn. En het controleren van het zinkwerk van 2 balkons, beide aan de voorzijde van het huis (naast elkaar op de eerste verdieping).

Zinkwerk vernieuwen

Het zinkwerk van de dakgoot dient vernieuwd te worden. Goot doorlopend over breedte 2 panden aan de straatzijde. Dit is ongeveer 15 meter. Daarnaast ontvang ik graag een separate prijs voor extra afvoerpijp met aansluiting op riool, de pijp wordt ongeveer 15 meter hoog.

Dakrenovatie voor plaatsing zonnepanelen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Dakrachels vernieuwen en isolatiefolie aanbrengen; - Dakpannen hergebruiken, slechte dakpannen vervangen; - Zonnepanelen laten aanbrengen op het dak, zuidwest kant van het huis. Het dakoppervlak is 40 m2 en de goten, loodslabben, schoorsteen en zinkwerk zijn in goede staat.

Platdak vernieuwen en isoleren

Ik wil graag met spoed ons jaren 30, bitumineuze, plat dak van de bijkeuken laten vernieuwen zodat we er knap overheen kunnen lopen. Oppervlakte dak ongeveer 9 m². Klus omvat: - Bestaand stalen railingwerk verwijderen + afvoeren - Bestaande boeidelen/zinkwerk/ HWA afvoer verwijderen + afvoeren - Bestaand grind van dak afvoeren - Bestaand bitumen verwijderen + afvoeren - Isolatie plaatsen op dak - EPDM of kuststof dakmateriaal plaatsen - bv Drainagetegels plaatsen om over dak te lopen - Nieuw Zinkwerk - Nieuwe boeidelen - Nieuw railingwerk rondom (hardhouten planken of kunststof) Graag hoor ik van u.

Bakgoot compleet vernieuwen

Het totaal vervangen van een houten bakgoot, met zinkwerk, van huis uit 1934. Het gaat om ongeveer 12 meter. Zoek een specialist. Veel houtwerk. Nieuw: ook weer zink plus hout.

Zinkwerk bij dakgoot en dak

Dakgoten; houten omlijsting met zink, zink moet vernieuwd worden. Erker dakje voorzien van zink - ongeveer 10 m2, schoorsteen lood vernieuwen. Denk ongeveer 11 meter aan goot.