Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het verbeteren van de afwatering van het dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het verbeteren van de afwatering van het dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het verbeteren van de afwatering van het dak

Het verbeteren van de afwatering van het dak

Ik zoek een dakdekker die de afwatering van het dak(terras) kan verbeteren. Bij hevige regenval staat er een te hoge laag water op het dak. Het dak is ongeveer 9 m2 groot. Ik zoek een partij die mijn dak kan renoveren.

Afwatering op plat dak verbeteren

Op de aanbouw van ongeveer 4 bij 3.50 meter loopt het water niet goed weg, blijft staan. Er is wel een afvoer aanwezig, maar kan niet bereikt worden door het water. Als het straks een beetje gaat vriezen kunnen de rolluiken niet meer open en dicht gaan. Het werk dient dus op korte termijn uitgevoerd te worden.

Gootdrain plaatsen en waterafvoer verbeteren

Wij hebben ons pannendak plusminus 2 jaar geleden volledig laten vervangen. Nu zou het fijn zijn als er in de zinken dakgoot een gootdrain geplaatst kan worden en er tevens op een bepaalde plek iets aan de afwatering gedaan kan worden (bij de buren is het steeds droog en bij ons niet). Uw offerte zien wij graag tegemoet, dank voor de moeite!

Afwatering op het schuurdak verbeteren

Ik wil graag het schuurdak van hout met bitumen laten ophogen. Het water loopt nu niet weg, daarom wil ik de voorkant van het dak 10 of 20 cm laten ophogen. Het dak is ongeveer 16 m2. Indien er ook andere oplossingen mogelijk zijn, hoor ik dit graag van u.

Daklekkages repareren

Ik wil graag een offerte voor het laten repareren van een lekkend schuurdak, plat dak bitumen bedekking, en voor het verbeteren van de afwatering van een aanbouw met een plat bitumen) dak van ca 2x 5 meter, hierop blijft veel water staan wat bij een bepaalde windrichting dan via de muur een lekkage veroorzaakt.

Reparatie dakpan, daklijst en raamlijst

Tijdens storm eerder dit jaar is een pan naar beneden gegleden waar een soort ventilatiekap op zit. Kap moet gerepareerd worden en pan op de goed wijze teruggeplaatst. Op een paar plekken moeten daklijsten vervangen worden, zijn verrot. Geld voor mij en mijn buurman. Ook moet bij mij een raamlijstje vervangen worden. Reservepannen zijn aanwezig. Op de twee uiteinden is de daklijst rot. Wellicht repareren of daklijst vervangen. Gehele daklijst is ongeveer 5 meter. Tevens afwatering bij garagedak (in V-vorm) verbeteren.

verbeteren van afwatering ivm lekkage

Bestaande uitbouw voorzien van pannendak heeft een lekkage en de afwatering is niet goed. Onder de pannen komt ook regelmatig water, welke de constuctie aantast.

In 1996 is een aanbouw aan huis gebouwd. ...

In 1996 is een aanbouw aan huis gebouwd. Afwatering van deze uitbouw is niet juist; er blijft water op het dak staan. ook de dakbedekking is aan vervanging toe. Gewenste wijziging: verbeteren afwatering, alsmede vervangen dakbedekking. Afmeting aanbouw: 4,50 m * 5,50 m opties: Grotere dakkoepel, alsmede overstek van het dak in de sfeer van het huis. Op aanvraag foto's beschikbaar.

De loodaansluiting in de achtergevel ...

De loodaansluiting in de achtergevel boven het platte dak aanwerken/voegen Hemelwaterafvoer vervangen voorgevel Dakranden en aansluitingen van het bergingsdak herstellen Lichtkoepel vervangen De gehele bitumineuze dakbedekking vervangen en de afwatering te verbeteren (van de aanbouw en indien noodzakelijk) Het bovenstaande zijn aanbevelingen uit het bouwtechnisch rapport dat is opgesteld op 251105

Wij willen graag de afwatering van ons ...

Wij willen graag de afwatering van ons platte (bitumen)dak verbeteren. Water blijft te lang liggen en er zijn al diverse lekkages geweest. Graag willen we advies over hoe dat het beste te doen. Wellicht moeten delen van het dak daarvoor opnieuw bedekt of een stukje opgehoogd worden.