Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitsparing voor een lichtstraat in een dak maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitsparing voor een lichtstraat in een dak maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitsparing voor een lichtstraat in een dak maken

Uitsparing voor een lichtstraat in betonnen dak maken

Uitsparing voor een lichtstraat maken in een betonnen dak. Ik zou graag de kosten willen weten voor een uitsparing van een betonnen dak om een lichtstraat te plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. De maten zijn om en nabij de 400 cm bij 100 cm.

Uitsparing voor een lichtstraat maken in een betonnen dak

Ik zou graag de kosten willen weten voor een uitsparing van een betonnen dak om een lichtstraat te plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Maten zijn om en nabij 400 cm bij 100 cm.

Uitsparing in een betonnen dak zagen voor een lichtstraat

Op dit moment is er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning en die zal naar verwachting in september 2018 worden opgeleverd. De aannemer heeft geen optie in het pakket voor het maken van een lichtstraat in het dak van de uitbouw van 2,5 meter diep. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf dat een uitsparing in het betonnen dak kan maken van 60 x 300 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Lichtstraat herstellen

Wij hebben vorig jaar een overkapping laten maken met een lichtstraat. Die lichtstraat is niet goed/duurzaam gemaakt. Daarom willen wij de lichtstraat herstellen en zoeken wij een partij die de werkzaamheden voor ons zou kunnen uitvoeren. Het raamwerk waarop glas en glas-klemprofielen is aangebracht, is geschilderd, maar verder niet beschermd tegen weersinvloeden. Het glas is steekt aan de onderkant niet over het raamwerk heen (te kort) en onderaan de schuine zijde is een hoekprofiel geplaatst waardoor water op het glas blijft staan. De afmetingen van de uitsparing zijn 3,5 m breed en 1,5 m diep. In de bijlagen staan foto's van de huidige situatie en een tekening en foto van een voorbeeld van een resultaat dat wij als leek voor ogen zien. U bent uiteraard expert en niet wij.

Uitsparing voor een lichtstraat in het dak maken

Ik wil graag een lichtstraat laten plaatsen in de uitbouw van een nog te realiseren nieuwbouwwoning. Het gaat hierbij om een lessenaarsdak tegen de muur, met een indicatie van de afmeting: 4770 x 100 cm. De lichtstraat willen we zo groot mogelijk hebben.

Uitsparing voor een lichtstraat in het dak maken

Het gaat om het maken van een sparing in de uitbouw van ons nieuwbouwhuis om hierin een lichtstraat te installeren. De uitbouw is 5,4 breed en 1,2 diep.