Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tijdelijk verwijderen van dakpannen en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tijdelijk verwijderen van dakpannen en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tijdelijk verwijderen van dakpannen en isoleren

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en later terugplaatsen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn zonnepanelen tijdelijk kan verwijderen en op een later moment in een andere oriëntatie kan terugplaatsen. Er wordt 11 juli een dakkapel geplaatst, hiervoor wordt het verwijderd worden.

Herstel schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuine pannendak kan renoveren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de huidige pannen. Het aanbrengen van folie en het vervangen van de panlatten. Wellicht moet er meer vervangen worden onder de pannen. Na de renovatie dienen de huidige pannen weer terug gelegd te worden. Het gaat om een dak van ongeveer 40 m2.

Tijdelijk verwijderen van dakpannen en isoleren

Het gaat om het verwijderen van de pannen het aanbrengen van isolatie en weer terugleggen van de pannen. Totale oppervlak circa 90m2

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

8 Zonnepanelen moeten verwijderd en teruggeplaatst worden. Op risicoplekken voldoende pannenhaakjes gebruiken. Kantpannen allemaal zekeren. Nette afwerking van totaal Oppervlakte circa 150 m2.

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die aan de buitenzijde van mijn schuine pannendak het dak kan isoleren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de pannen, het aanleggen van isolatiemateriaal en het weer terug plaatsen van de dakpannen. Het gaat om werk aan een tussenwoning met een dakoppervlak van ongeveer 60 m2.

Schuin dak isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist/dakdekker die het schuine dak van mijn woning via de buitenkant kan isoleren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de dakpannen, het isoleren van het dak en het weer terugplaatsen van de dakpannen. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Het gaat om werk bij een twee-onder-een-kap-woning.

Asbest dakbeplating vervangen

Ik zoek een partij die asbest vanuit mijn dak kan verwijderen. Het gaat om het (tijdelijk) verwijderen van de dakpannen, het verwijderen en afvoeren van de asbest, het opnieuw isoleren van het dak en het terugplaatsen van de dakpannen. Het gaat om een twee onder één kap woning welk goed bereikbaar is.

Asbestplaten onder dakpannen verwijderen

Onder de pannen van mijn dak (type bungalow) liggen asbestplaten. De pannen moeten er tijdelijk af, panlatten verwijderen, asbestplaten eraf, nieuwe platen? Nieuwe panlatten, pannen er weer op. Het is circa 12 x 7 meter, minus wat dakramen. Graag een indicatie per m2.

Dakbedekking van kelder vervangen

Het betreft een dek van een kelder langs de gevel van het pand. 15 m2. is bestaand, maar kapot. Opbouw = dakbedekking. Cementdekvloer op afschot. Betegeld met tegels. Vloer en afwerklaag moeten eerst verwijdert worden incl. afvoeren materiaal. Tijdelijk verwijderen hek. Reparatie dakbedekking (pm) aanbrengen cementdekvloer onder afschot (waterdicht) rand afsluiten met composiet dorpel 40 x 120 mm, lengte 7.5 meter Aanbrengen tegelvloer 15 m2 antraciet 60 x 60 cm. Terugplaatsen hek. Schoon opleveren.

Regenpijp van PVC vervangen

De PVC regenpijp aan de voorzijde van de woning is afgebroken. Deze willen we graag laten vervangen door een vergelijkbare PVC pijp. De regenpijp is 6 meter hoog. Op dit moment is de pijp tijdelijk gemaakt. We willen graag een offerte voor het installeren van een nieuwe PVC pijp en het verwijderen van de oude pijp. Excuses voor de slechte foto.