Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen

Stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen

Er zijn 5 dakpannen van het dak gewaaid. Ook is de kunststofruit van een dakraam weggewaaid. Afmetingen ongeveer 50 cm bij 50 cm ongeveer. Het is een hoekhuis dus het huis is goed toegankelijk.

Stormschade aan dakpannen repareren

Tijdens de laatste storm zijn vijf nokpannen weggeblazen. En Twee pannen beschadigd. E.e.a. heb ik in reserve. Nu zoek ik iemand die deze schade kan herstellen.

Ik heb enige stormschade (losgewaaide ...

Ik heb enige stormschade (losgewaaide nokpannen); deze moeten zsm worden teruggelegd; tevens wil ik mijn nokpannen laten verankeren zodat de kans op herhaling kleiner wordt (lijmen, schroeven)?