Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stacaravan voorzien van dakpanplaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stacaravan voorzien van dakpanplaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stacaravan voorzien van dakpanplaten

Stacaravan voorzien van dakpanplaten

Gaat om een stacaravan. Lengte 12 meter breed en 4.20 meter lang met een lichte dakhelling. Momenteel ligt er bitumen op het dak met dakshingles, hier zou ik graag dakpanplaten voor in de plaats willen hebben.

Dak van de stacaravan van EPDM voorzien

Sta caravan afmeting ongeveer 2,90 x 6,50 wil ik laten voorzien van EPDM. Het is een rond dak ondergrond staal/aluminium voorzien van bitumen plak stroken op de naden. Dak kan niet belopen worden.

Houten stacaravan voorzien van dakpanplaten

Het betreft een houten sta-caravan met een zadeldak, nok ligt over de lengte. Nu liggen er shingles op. De grond oppervlakte is 10 meter x 3,5 meter. In de huidige situatie zijn de 2 goten bovenop het dak gesitueerd. Graag zou ik dakpanplaten willen laten plaatsen over de bestaande shingles heen. Afhankelijk van de meerprijs zou ik er wellicht ook voor willen kiezen het nieuwe dak over de bestaande goten te laten plaatsen en daar nieuwe goten onder te hangen.

Dak van stacaravan vervangen

Ik heb een stacaravan in Zeeland. Op stacaravanpark Bruinisse. In verband met lekkage wil ik het dak laten vervangen. De caravan is 12 meter lang en 3,5 meter breed. Graag ontvang ik een offerte voor het compleet vervangen van het dak. De voorkeur gaat er uit naar uit om er een compleet nieuw dak op te laten leggen en dus niet om een laag over het bestaande dak te leggen. Ik ben op zoek naar een complete offerte, dus inclusief het verwijderen van het huidige dak en het plaatsen van het nieuwe dak, en specificatie hiervan. Eventueel willen wij nu of in de toekomst de caravan ook voorzien van kunststof gevelbekleding voor de zijwanden. Indien mogelijk ook daarvoor een offerte.

Dak van de stacaravan repareren

Het dak van de stacaravan (een Muller van 8 x 3 meter) lekt op één plek. Zo te zien al eerder voorzien van kleine reparatie, eronder voelt het zacht, dus waarschijnlijk aangetast. Het lijkt op lichte bitumen. Vraag: is lokale reparatie mogelijk en wat zijn de kosten?

Dak van de caravan met EPDM bekleden

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bekleden van het dak van onze aluminium stacaravan. Het dak is 8.5 x 3 meter groot en willen wij laten voorzien van EPDM. Ook willen wij de mogelijkheden laten bekijken om het dak te laten voorzien van een puntdak.

Dak van stacaravan voorzien van EPDM

Dak van een stacaravan van 4 bij 12 meter voorzien van epdm bedekking. Met randafwerking en gootafvoer.

Dakbedekking vervangen

Ik heb een muller stacaravan van 8.7 x 3 meter. Deze is voorzien van onderhoudsvrij dakbedekking van 28 jaar oud en de dakbedekking begint lekkage te vertonen. Daarom wil ik de dakbedekking graag laten vervangen.

Dakrenovatie op de stacaravan

Ik wil het dak van mijn caravan laten voorzien van nieuwe dakbedekking, door bijvoorbeeld bitumen, dakpanplaten of damwandprofiel. Het dak lekt een beetje aan de onderzijde, bij de aanzet van de dakgoot. Er is een dakdoorvoer voor de geiser en 2 voor dakramen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Er is een foto beschikbaar.

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ivm lekkage huidige (kunsstof) dakbedekking van onze stacaravan (batavier) ben ik op zoek naar een offerte om dit op korte termijn te laten vervangen. Afmetingen caravan zijn: 3. 60x10. 5m + eventueeel de aanbouw van 2. X2 m(nog niet lek). Momenteel is het dak voorzien van een soort grijs kunsstof mebraan,losliggend tot achter de geschroefde dakgootjes.