Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen

Spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen

Ik wil graag het dakbeschot laten vervangen. dit is nu van spaanplaat 18/20 mm. moet ook weer het zelfde worden i.v.m. hoogte verschil buren. word later aan de binnenkant geïsoleerd Aan de binnenkant van het dakbeschot zitten vochtplekken (uitgezet en gaten) door lekkages en slecht isolatie. Tevens moet er nieuwe panlatten op en nieuwe dakpannen. En dakbeschot bekleedden met dak folie oppervlakte ongeveer 80 m2 dakpannen betonnen sneldek antraciet 700 dakpannen 16 gevelpan links 16 gevelpan rechts 18 vorstpan 1 eindvorst er zitten twee dakramen in 1 kleine en 1 grote (hergebruiken?) plus aanbrengen 1 dak doorvoer voor de ketel.

Dak isoleren en bekleden

Het betreft een woning uit 1974 met spaanplaat dakbeschot en overhangende dakgoten. Wij zijn woonachtig in het hoekhuis van een rijtje van 5 woningen. De breedte is ongeveer 6 meter met zowel aan de voor- als achterzijde een grote dakkapel. Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van binnen- en buitenuit. Mocht het vanaf de buitenzijde geïsoleerd moeten worden dan zullen de pannen vervangen moeten worden, als het van binnenuit gedaan worden zal ik zelf de afwerking aanpakken. De beste mogelijkheid en kostenraming zullen wij dan ook voorleggen aan de eigenaren van de 4 aanpalende woningen.

Dak met dakisolatie laten isoleren

Ik wil graag het dak vanaf buiten isoleren, waarschijnlijk aankomende lente. Er liggen nu 9 zonnepanelen op die ik er eventueel zelf wil afhalen. Er is een dakkapel aanwezig en een rookkanaal. Het bestaande dakbeschot is van spaanplaat en dat wil ik graag gelijk vervangen. Er gaat een + en - kabel van mijn omvormer onder de dakpannen van de voorkant door naar de achterkant naar de zonnepanelen. Het dakpannen dak is goed bereikbaar en ongeveer 85 m2 groot.

Oude spaanplaten dak vervangen

Ik heb een hoekhuis met dakkapel. Graag wil ik het oude spaanplaat wat op het dak ligt, laten vervangen met elementen op dragend dakbeschot met R waarde 6.0. Ik zou graag een offerte willen met verwijderen en plaatsen dakpannen en als ik de dakpannen zelf verwijder en plaats. Oppervlakte is circa 61 m2.

Dakdoorvoer van de kachelpijp vervangen

We hebben lekkage bij de dakdoorvoer van de cv installatie, deze zit onder de eerste (ingemetselde) dakpan vanaf de vorst, het lekt hier al langere tijd en het spaanplaat dakbeschot is al zacht en vochtig. Mijn vrees is dat het lood rondom de kachelpijp ergens water door laat omdat ik verder niets vreemds kon zien bij de pannen buiten op het dak toen ik gekeken heb. We willen dit liefst zo snel mogelijk opgelost hebben omdat het houtwerk al slecht is geworden.

Lekkages aan dak opheffen en herstelwerk binnenzijde

Onze twee-onder-een-kapwoning uit 1969 heeft een slecht dakbeschot van spaanplaat. In de nok zitten diverse punten waar het bij een heftige regenbui lekt. Aan de achterkant van het dak zit over de hele breedte een dakkapel die op één plek ook lekt. Ik heb de oude isolatie en andere zaken gestript zodat goed te zien is wat de klus gaat inhouden: ik wil het pannendak laten inspecteren, lekkages laten opheffen en het dakbeschot laten vernieuwen. Optioneel is het aanbrengen van isolatie en afwerking van het dakbeschot. Daarbij moet ook elektra worden geplaatst. Hiervoor mag ook een aparte aanbieding worden gedaan. Graag zou ik met u een afspraak willen maken voor het maken van een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u.

Dakbeschot en dakleer van plat dak garage vervangen

Ik wil graag een deel van het dakbeschot en dakleer laten vervangen van het platte dak van de garage. In de hoek van onze garage, die grenst aan de garage van de achterburen, is het dakbeschot verrot. Ik kon er gewoon stukken spaanplaat uit laten vallen door er tegenaan te kloppen. Waarschijnlijk is de lekkage veroorzaakt door ingroei klimop of door een lek in het dakleer. Het gaat om een rotte plek van zo'n 30 cm bij 50 cm.

Wolfseind repareren

Op de vliering is een hoek van het dakbeschot (spaanplaat) ter plaatse van het wolfseind doorweekt van het vocht. Eerder had ik al eens geconstateerd dat er een vochtplek zat in die hoek maar aangezien deze niet 'nat' aanvoelde vermoedde ik dat het toen door stuifsneeuw is ontstaan. De oorzaak is mogelijk de aansluiting van de pannen met de hoekkeperpannen. Er zijn duidelijk barsten te zien in de specie. Mogelijk te verhelpen met dakpannenpasta? Heb ik eerder op een ander deel gebruikt. In de week van 18 tot 22 november niet goed bereikbaar, graag daarna even bellen of mailen.

Vervangen van dakbeschot en ...

Vervangen van dakbeschot en dakpannen. Het bestaande dakbeschot (spaanplaat) is op diverse plaatsen verrot. Een groot aantal dakpannen hebben vorstschade opgelopen, die moeten waarschijnlijk vervangen worden. Waarschijnlijk ook panlatten vervangen. -Hoekwoning -Totale breedte ca, 6,5 mtr -Nokhoogte ca. 3 mtr -dakkapel voorzijde: lengte 3,1 mtr; 1,25 m hoog -dakkapel achterzijde: lengte 5,1 mtr, 1,25m hoog Totale dakoppervlakte, na aftrek van twee dakkapellen, bedraagt ca. 41m2 Dakkapellen hoeven niet vernieuwd.

Bestaande dakbeschot moet vervangen ...

Bestaande dakbeschot moet vervangen (spaanplaat), door isolerende platen. Bv. 18mm. multiplex met 40 mm. ps-hardschuim. De afmeting is niet goed bekend. Dakpannen kunnen eventueel hergebruikt.