Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Solatube plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: solatube plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: solatube plaatsen

Solatube laten plaatsen

In onze huiskamer is een deel plat dak, daar willen we een Solatube 290 DS 35 cm met optiview plafondplaat laten plaatsen zodat we licht krijgen in de huiskamer. Dak is van beton (soort betonplaten). Ik heb nog geen Solatube dus deze graag ook offreren, alvast dank. Het afvoeren van het materiaal doe ik zelf. Graag zou ik begin maart/ eind april willen beginnen met de klus.

Solatube laten plaatsen

In onze blinde muur van de begane grond (het is een hoekhuis) willen we graag twee solatubes (160DS of 290DS) laten plaatsen. Wanneer mogelijk met licht vanaf het dak. Het gangetje naast de muur krijgt namelijk niet heel veel licht. Ons huis heeft een hellend pannendak.

Solatube plaatsen

ik heb een bitumen plaat dak waar een daglichtbuis geplaatst kan worden. Onder het bitum zit een isolatielaag en een beton dek. Het dak is 30 a 35 m2.

Solatube(s) laten plaatsen in een betonnen dak

Ik heb een plat dak van beton en wil een solatube plaatsen. Mijn vraag is of in een betonnen dak een solatube van 25cm geplaatst kan worden. De solatube regel ik zelf.

Solatube in de keuken leveren en plaatsen

Ik wil graag een solatube laten plaatsen in het platdak van de keuken.

Solatube plaatsen platdak

Graag zou ik een offerte willen voor de aanschaf, installeren en afwerken van een solatube. Op ons plat dak. Lichtraam in het plafond moet rechthoekig zijn en in het plafond vallen. Ivm onbekendheid met solatube is advies zeer gewenst . Zie ook foto van dak en gewenst locatie Lichtraam

Solatube laten plaatsen pannendak

Ik wil een solatube 160 DS geplaatst hebben in een pannendak> Het is de bedoeling dat de gaten hiervoor gemaakt worden en dat de vakman alle materielen regelt.

Solatube plaatsen

Ik wil graag een solatube DS 290 vierkant laten plaatsen in het dak boven het trappenhuis. Het dak is daar plat. De hoogte tussen de trap en het dak is ongeveer 3,5 meter. Het dak is makkelijk te bereiken via een balkon. Als het mogelijk is zou ik de solatube graag in een zwart profiel hebben. Graag de offerte inclusief de solatube.

Solatube daglichtbuis plaatsen

Ik wil een Solatube daglichtbuis laten installeren via pannendak, door ca 40 cm dakisolatie.

Solatube daglichtbuis plaatsen

Graag willen we advies en een offerte voor het plaatsen van een solatube systeem. Het is een plat dak en we vermoeden dat het systeem DS 290 geschikt is.