Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Solatube 290DS in een plat dak plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: solatube 290DS in een plat dak plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: solatube 290DS in een plat dak plaatsen

Solatube 290DS in een plat dak plaatsen

Ik zoek een aannemer die in onze aanbouw twee lichtcilinders van het merk solatube 290 DS 35 cm kan plaatsen. De aanbouw bevindt zich aan de achterzijde van de woning en het dak bestaat uit hout met een PVC dakbedekking.

Daglichtopbrengst vergroten in het dak

Wij twijfelen of de aanbouw voorzien van een schuifdeur genoeg daglichtopbrengst geeft in een aanbouw van 3 x 4 meter. Ik zag op internet dat voor ons de 290DS solatube misschien van toepassing kan zijn. Wat zijn de kosten voor het leveren en plaatsen van een solartube?

Solatubes plaatsen in het dak

Het betreft een solatube laten plaatsen in het dak. Het gaat om 2 stuks, type 290DS, de buizen lopen van het dak de 2e verdieping naar de begane grond (het gaat om ongeveer 10 meter).