Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sedumdaken realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sedumdaken realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sedumdaken realiseren

Het realiseren van sedumdaken op dakkapellen en een serredak

Ik wil graag informatie en een kostenraming voor het plaatsen van een sedumdak op onze dakkappellen en op een klein serredakje. In beide gevallen betreft het een plat dak, onze woning stamt uit de jaren '30. De dakkappellen zijn geplaatst in 2000 en het serredak is ongeveer 10 jaar geleden vervangen en dus in goede staat. De afmeting van de dakkappellen is ongeveer 4x3 en 3,5x3 meter, het serredakje is ongeveer 4,5 x 1 meter. Ook zou ik graag willen weten of er mogelijk subsidie te verkrijgen is voor de plaatsing van de sedummat (eventueel in combinatie met andere isolatie maatregelen) en welke mate van onderhoud noodzakelijk is. Met name dit laatste zal voor plaatsing op de dakkappellen en de lastige toegankelijkheid wellicht een probleem kunnen zijn. Op de 2e verdieping 6-8 meter hoog. Wat misschien handig is om te vermelden is dat er in februari / maart een stijger voor het huis zal staan ivm de voorgevel, dit kan eventueel de kosten dekken als dit uitkomt. Welk type groendak moet geplaatst worden? Wat is de huidige situatie?

Sedumdaken realiseren

Mijn broer en ik hebben onlangs een huis gekocht in Utrecht en wij zijn van plan om hierbij op zowel het dak van de uitbouw (keuken + schuur) en het dak bovenop het huis een groen dak aan te laten brengen. Het dak op de keuken+schuur bedraagt ongeveer 15 m2 en dit dak zouden wij graag geschikt maken voor intensief gebruik, zodat er een waar tuinidee ontstaat. Voor het dak op de bovenverdieping (ongeveer 35 m2) hadden wij interesse in een sedum bedekking, of in ieder geval iets voor extensief gebruik. Dit voornamelijk met het oog op betere isolatie in zowel de zomer als de winter en met het oog om in de toekomst wellicht zonnepanelen neer te leggen. De aansluitingen hiervoor liggen er namelijk al. Ook wilden wij kijken naar de mogelijkheid om subsidie te verkrijgen van de gemeente Utrecht hiervoor. Ik ontvang graag uw offerte en hoop in de toekomst met u in zee te kunnen gaan!