Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een sedumdak realiseren op een loods? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een sedumdak realiseren op een loods. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een sedumdak realiseren op een loods

Daklekkage repareren en sedumdak realiseren

Ons dak van de schuur lekt en wij willen dit graag laten repareren en graag een extensief groendak laten aanleggen. Het dak is bijna 20 m2, net iets kleiner en we hebben nu bitumen liggen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn voor een sedumdak.

Het realiseren van een onderhoudsvrij sedumdak

Sedumdak aanleggen op plat dak van onze garage en bijkeuken. Dit is een bitumendakbedekking met een oppervlakte van ca. 60/65 m2. Het gaat om een onderhoudsvrije versie, graag een aantal opties en/of advies meenemen in de offerte. Ik nodig u ook uit om de situatie in te schatten.

Sedumdak realiseren op betondak

Het gaat hierbij om een lage berging met een betondak bij mij op het dakterras. Dat zou ik graag met sedum bedekt willen hebben. Het is een oppervlakte van 11m2. Het is de bedoeling dat hier een onderhoudsvrij sedumdak op terrecht komt. Het is een laag dakje van 1.5 meter hoog.

2 Dakkapellen, dakbedekking vervangen en sedum plaatsen

Ik wil de dakbedekking van onze 2 dakkapellen vervangen en tevens verduurzamen door er sedum op aan te leggen. Het dakappel is aan de achterkant 3 meter breed. Aan de voorkant van de woning wordt het dakappel gedeeld met de buren. Mijn kant van dit dakappel is ongeveer 3.5 meter. Bij de achterkant wil ik een onderhoudsvrij sedumdak realiseren, aan de voorkant de dakbedekking, en als mogelijk aan mijn deel van dit dak een onderhoudsvrij sedumdak. Het dakappel aan de achterkant begint lekkage te vertonen, deze vereist wel matige spoed.

Sedum op daken realiseren

De buren en ik willen op de platte daken van onze uitbouwen een sedumdak laten leggen. In totaal gaat het om ongeveer 20 m2 plat dak. We hebben nu bitumen. Ik heb proberen uit te zoeken of het dak sterk genoeg is, maar tot zover heb ik daar nog geen antwoord op. De aanbouw is uit 1980. Mogelijk zouden ook onze schuurtjes bedekt kunnen worden, dat zou dan nog ongeveer 10 m2 zijn. Ik heb tekeningen van het huis mocht dat nodig zijn. Vóór juni moet het gerealiseerd zijn, vanaf dan zit ik in het buitenland. Graag zou ik ook subsidie willen ontvangen, daarvoor moet ik dan wel uitzoeken of er tegen de tijd dat het uitgevoerd wordt, nog mogelijk is om te ontvangen.

Een klein sedumdakje realiseren op vier palen

Er staan vier palen in de grond. Ik zoek een partij die op deze vier palen een sedumdak kan realiseren. Dit moet ongeveer 2 m2 worden. Er staan draagbalken op de palen.

Sedumdak realiseren op mijn schuur

Op het dak van de schuur (~10m2) overwegen we om een sedumdak aan te laten leggen. Het is nu een plat dak met standaard dakbedekking voor een schuur, ik weet niet of dit EPDM of bitumen is, maar het is een van de twee. Graag gaan wij opzoek naar een onderhoudsvrije optie.

Sedumdak voor een aanbouw realiseren

Goedendag, Graag wil ik op onze aanbouw (2 verschillende hoogtes) een sedumdak aan laten leggen. Het betreft +/- 25 m2. Het dak met bitumen is nog niet gecheckt of dit het kan dragen. Locatie is toegankelijk via dakterras en slaapkamerraam.

Het realiseren van drie sedumdaken op zeecontainers

Ik zou graag willen weten of een sedumdak ook mogelijk is op een zeecontainer. Hoeveel dit zou kunnen kosten op een plat dak van 6x2.5m. Het gaan uiteindelijk om drie verschillende zeecontainers die op een terrein worden geplaatst en als gallerij worden gebruikt. Ik heb het al op bushokjes gerealiseerd gezien, mijn oog moet dit dus ook mogelijk zijn op een zeecontainer. Graag ontvang ik hier meer informatie over en een offerte.

Sedumdakbedekking realiseren

Wij willen een groen dak, bv sedumdak. Het gaat om een schuin dak met ongeveer 100m2 oppervlakte. Door lekkage zijn wij toe aan vervanging van het dak, bij de overburen in een soortgelijk pand zien wij dat zij een sedumdak hebben gerealiseerd. Graag ontvangen wij meer informatie en eventueel een kostenindicatie over deze plannen.

Partners

Partners van Casius