Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een sedumdak realiseren op een loods? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een sedumdak realiseren op een loods. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een sedumdak realiseren op een loods

Het realiseren van sedumdaken op dakkapellen en een serredak

Ik wil graag informatie en een kostenraming voor het plaatsen van een sedumdak op onze dakkappellen en op een klein serredakje. In beide gevallen betreft het een plat dak, onze woning stamt uit de jaren '30. De dakkappellen zijn geplaatst in 2000 en het serredak is ongeveer 10 jaar geleden vervangen en dus in goede staat. De afmeting van de dakkappellen is ongeveer 4x3 en 3,5x3 meter, het serredakje is ongeveer 4,5 x 1 meter. Ook zou ik graag willen weten of er mogelijk subsidie te verkrijgen is voor de plaatsing van de sedummat (eventueel in combinatie met andere isolatie maatregelen) en welke mate van onderhoud noodzakelijk is. Met name dit laatste zal voor plaatsing op de dakkappellen en de lastige toegankelijkheid wellicht een probleem kunnen zijn. Op de 2e verdieping 6-8 meter hoog. Wat misschien handig is om te vermelden is dat er in februari / maart een stijger voor het huis zal staan ivm de voorgevel, dit kan eventueel de kosten dekken als dit uitkomt. Welk type groendak moet geplaatst worden? Wat is de huidige situatie?

Een sedumdak realiseren op een loods

Ik zoek een dakdekker die een loods van een nieuw dak kan voorzien. Momenteel zit er asbest in het dak dat door een andere partij verwijderd wordt. Het gaat om een loods van 15 bij 22 meter met een schuin dak. Het dak loopt van ongeveer 6 tot 3 meter hoogte. Het gaat dus om een nieuw dak, bovenlaag en sedumbedekking.

Realiseren van een groen dak

Ik wil bezien of een sedumdak voor ons interessant is. Het gaat om ongeveer 25m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Momenteel ligt er bitumen op het dak.

Een groen/sedumdak realiseren

Ik zoek een dakdekker die mij kan helpen bij het afmaken van het dak van een uitbouw. Het gaat om een houten dak van een uitbouw van 510 bij 250 cm waar een sedum/groen dak van gemaakt moet worden.

Een sedumdak op de houten berging realiseren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn schuur kan voorzien van sedumdak. Momenteel is het dak bedekt met EPDM. Het dak is 630 bij 330 cm groot. Het dak is goed bereikbaar.

Sedumdak op half ronde woning realiseren

Wij ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een sedum dak op een circulaire tiny-house (concept ontwerp) . Dit is inclusief ondergrond, drainage et cetera Het gaat om circa 75 m2. Wij zien graag jullie reactie tegemoet.