Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Sedum dakbedekking plaatsen

Ik wil weten of het mogelijk is om de uitbouw en rondom de uitbouw met sedum dakbedekking te bedekken. Het gaat om een oppervlak van 8-10 m2.

Sedum dakbedekking aanleggen op een plat dak

Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden? Groendak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij wilden ons dak laten bedekken met sedum. Het gaat om een plat dat en is circa 9 meter x 3,5 meter.

Dakbedekking met sedumbeplanting aanleggen

Ik wil een sedum dak voor de uitbouw van ongeveer 2,5 meter bij 5 meter. De uitbouw is ongeveer 3 meter hoog en het zit aan de achterkant van het huis.

Dak isoleren en waterdicht maken

Heel binnenkort begint de bouw van onze schuur/garage, we zijn nog op zoek naar een dakdekker/loodgieter. Onze aannemer gaat het houtwerk doen en plaatst de dakramen. Graag een offerte voor: Beloopbare isolatieplaten aanbrengen op het dak en dak waterdicht maken met bijvoorbeeld APP wortelbestendig dakbedekking, geschikt voor een groen sedum dak. De dak helling (over de nok) is graden, lengte ongeveer 14,40 meter, breedte ongeveer 7 meter. Dakgoten en HWA aanleggen en aansluiten op riolering. Indien mogelijk willen we ook een offerte voor het aanbrengen van sedum op het dak. We kunnen u de tekeningen van de architect toesturen.

Dakbedekking met sedum beplanting aanleggen

Wij hebben een plat dak van 42 m2. Het betreft de begane grond. Het is ook goed te bereiken. Er ligt dakbedekking onder met grote kiezels erop. Wij willen er graag Sedum op laten plaatsen. Kunt u mij laten weten wat er mogelijk is en wat dit gaat kosten?

Plat schuurdak vervangen en isoleren

Ik heb een plat schuurdak van 220 x 320 meter dat geschakeld is aan het schuurdak van mijn buurman. Het schuurdak van de buurman ligt iets hoger omdat hij er geïsoleerde dakplaten op heeft. Ik heb momenteel geringe lekkage en wil het dakbeschot, de dakbedekking en de boeiboorden laten vervangen. Ik wil er ook een geïsoleerde dakplaat op laten plaatsen, zodat ik weer op gelijke hoogte met mijn buurman kom. De boeiboorden wil ik zo hoog laten plaatsen, dat ik er in de toekomst een sedum dak op kan maken. Er moet ook een aluminium daktrim op en 1 HWA worden geplaatst. Er ligt nu bitumen op. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dakbedekking op een nieuw huis aanbrengen

Ik ga een nieuw huis bouwen Dit huis heeft 2 licht hellende daken, hellend dak 5 graden (114 m2) en 20 graden (51 m2). Op het dak komt een mix van zonnepanelen, wit grind en sedum beplanting. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de dak bedekking aan kan brengen. Total oppervalk is 165 m2. Wateropvang op het dak (regenwater afvoer binnen de dakrand. Dakkraal 5 centimeter overstekend (totale lengte 2 x 18 meter).

Sedum plaatsen op een plat dak

Op de aanbouw in onze achtertuin willen wij een sedumdak laten aanleggen. De oppervlakte van het platte dak is 16m2. Er is al een EPDM waterdichte dakbedekking geplaatst. Graag ontvangen wij een offerte met de posten voor materialen en arbeid gespecificeerd. De tuin is goed bereikbaar.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wat zijn de kosten om een platdak met bitumen van 15 jaar oud te laten vervangen. Het gaat om een stuk van 8 bij 5 meter, een stuk van 11 bij 4 meter en een stuk van 3 bij 5 meter. Totaal circa 100 m2. Alles is recht toe recht aan. Er ligt nu bitumen op en wellicht is het een idee om nieuw EPDM te leggen met sedum.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wij willen 36 m2 nieuwe dakbedekking op de garage en 11 m2 op de bijkeuken. Beide zijn platte daken. Op het dak van de bijkeuken is wel een dakterras met rubberen tegels. EPDM dakbedekking en eventueel een groen dak (sedum) voor garage. Maar uiteindelijk gaan wij voor de goedkoopste optie.