Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sedum dak op een oude fabriek realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sedum dak op een oude fabriek realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sedum dak op een oude fabriek realiseren

Sedumdak aanleggen

Nieuwe woning in Houten gekocht. Uit bouwtechnische keuring kwam dat platte daken aan herstel / vernieuwing toe zijn. Betreft dak van twee dakkapellen en het dak van de voormalige garage (thans woonkamer). Dak voorname garage willen we sedum dak. Is ongeveer 22 m2. We zoeken een partij die al deze werkzaamheden kan verrichten.

Sedum dak op een oude fabriek realiseren

Wij kijken naar de mogelijkheid om een dak te vergroenen. Afhankelijk van wat het zou kosten, willen wij dit uitvoeren of niet. Het dak is 400 m2 en het gebouw is 3 verdiepingen hoog. En het dak is moeilijk bereikbaar. Ik vroeg me af hoeveel het ongeveer zou kosten om alleen een sedum dak aan te leggen. Het dak is sterk genoeg en wat er nu op ligt durf ik niet te zeggen.

Groen dak aanleggen

Graag een offerte voor 20 m2 groen dak met sedum plantjes. Het is een plat dak waar nu dakleer en grind op ligt.

Groen dak laten aanleggen

Wij willen ons platte dak van de uitbouw voorzien van nieuwe dakbekleding en met sedum. Huidige staat is goed, maar we willen een vernieuwd groen plat dak. Het dak is 24m2 groot en voorzien van 3 lichtkoepels van in totaal 4m2. Wij zitten te denken aan standaard groene daken met weinig onderhoud. De uitbouw lijkt met een metselskelet te zijn gerealiseerd.

Groendak uitbouw realiseren

Groendak aanleggen (eerst onderlaag) en daarna sedum dakbedekking op mijn aanbouw. Dak is 8 x 3 meter. Graag een offerte inclusief manuren.

Sedumdak aanleggen

Opties sedum op dak schuurtje verkennen. Oppervlakte (bij benadering): 5,50 x 1 m.

Dak van de uitbouw vervangen door sedum dak met epdm en nieuwe dakramen plaatsen

ivm een lekkage moet er bij ons het ea veranderd en vernieuwd worden aan het dak van de uitbouw. De dakgoot moet vernieuwd worden, de underlayment platen, dakpannen eraf (deze passen niet goed) en hier voor in de plaats willen wij een sedum dak met epdm eronder. Daarnaast willen wij 3 nieuwe Veluw dakramen van kunststof. Graag ontvangen wij een offerte met specificatie.

Sedumdaken realiseren

Mijn broer en ik hebben onlangs een huis gekocht in Utrecht en wij zijn van plan om hierbij op zowel het dak van de uitbouw (keuken + schuur) en het dak bovenop het huis een groen dak aan te laten brengen. Het dak op de keuken+schuur bedraagt ongeveer 15 m2 en dit dak zouden wij graag geschikt maken voor intensief gebruik, zodat er een waar tuinidee ontstaat. Voor het dak op de bovenverdieping (ongeveer 35 m2) hadden wij interesse in een sedum bedekking, of in ieder geval iets voor extensief gebruik. Dit voornamelijk met het oog op betere isolatie in zowel de zomer als de winter en met het oog om in de toekomst wellicht zonnepanelen neer te leggen. De aansluitingen hiervoor liggen er namelijk al. Ook wilden wij kijken naar de mogelijkheid om subsidie te verkrijgen van de gemeente Utrecht hiervoor. Ik ontvang graag uw offerte en hoop in de toekomst met u in zee te kunnen gaan!

Het dak van een uitbouw voorzien van een sedum dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn uitbouw kan controleren voor de mogelijkheid of het dak voorzien kan worden van een sedum dak. Het gaat om een houten dak van 5 bij 2,5 meter wat bedekt is met bitumen. Mocht het nog niet direct mogelijk zijn om van het dak een sedum dak te maken zou ik graag willen dat de dakdekker dit verbouwt naar een sedum dak.

Sedum aanbrengen op dak

Het is een plat dak van ongeveer 40 m2. Dakbedekking moet waarschijnlijk worden vervangen. Daarna beleggen met sedum cassettes.

Partners

Partners van Casius