Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sedum aanbrengen op een plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sedum aanbrengen op een plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sedum aanbrengen op een plat dak

Sedumdak aanbrengen

Het dak is 3 bij 4,20 meter. Er komt een lichtkoepel in en daarom heen wil ik sedum laten plaatsen. Graag wil ik een totaal prijs en een vierkante meter prijs. Zodat ik kan bepalen hoe groot de licht koepel gaat worden.

Aanleg sedumdak

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een sedum dak op een plat dak op de 3e verdieping. Het gaat om een deel van het dak te weten 30 m2. De huidige dakbedekking is bitumen, zonder grind, en relatief nieuw en door Boko aangelegd met dakgarantie. Het dak is gesplitst en behoort tot mijn appartement en dus niet van de VvE. Wel zou ik graag eerst een laag EPDM over bestaande dakbedekking willen laten aanbrengen - dus als onderdeel van de offerte. Het dak is via een dakluik en trap goed bereikbaar. Het pand, de straat, is gemeente erfgoed, een omgevingsvergunning is dan ook wel noodzakelijk, die heb ik nog niet aangevraagd.

Sedum aanbrengen op hellend dak

Het betreft een nieuwbouwwoning met een hellend dak van ongeveer 40 graden. Het gaat om 1 zijde van ongeveer 40 m2 bekleden met verschillende soorten mos en sedum met een mooie uitstraling. De andere zijde van het dak wordt met zonnepanelen bekleed. Installatie jan/feb 2019.

Sedum aanbrengen op een plat dak

We willen een groendak (sedum) aanleggen op ons platte dak. Dit platte dak is ongeveer 5 vierkante meter. Momenteel ligt er bitumen en grind.

Dak isoleren en waterdicht maken

Heel binnenkort begint de bouw van onze schuur/garage, we zijn nog op zoek naar een dakdekker/loodgieter. Onze aannemer gaat het houtwerk doen en plaatst de dakramen. Graag een offerte voor: Beloopbare isolatieplaten aanbrengen op het dak en dak waterdicht maken met bijvoorbeeld APP wortelbestendig dakbedekking, geschikt voor een groen sedum dak. De dak helling (over de nok) is graden, lengte ongeveer 14,40 meter, breedte ongeveer 7 meter. Dakgoten en HWA aanleggen en aansluiten op riolering. Indien mogelijk willen we ook een offerte voor het aanbrengen van sedum op het dak. We kunnen u de tekeningen van de architect toesturen.

Nieuw PVC of EPDM dak aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het platte bitumen dak van een woning. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 11 meter met een hellingshoek van 35 graden, dit is geschat. Kunt u de mogelijkheden aangeven voor een PVC, EPDM of sedum dak?

Nieuwe laag bitumen aanbrengen

Dak van 99 m² moet voorzien worden van nieuwe bitumen, is nu ongeveer 20 jaar oud. Dak bitumen moet geschikt zijn voor sedum = groendak.

Dakbedekking op een nieuw huis aanbrengen

Ik ga een nieuw huis bouwen Dit huis heeft 2 licht hellende daken, hellend dak 5 graden (114 m2) en 20 graden (51 m2). Op het dak komt een mix van zonnepanelen, wit grind en sedum beplanting. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de dak bedekking aan kan brengen. Total oppervalk is 165 m2. Wateropvang op het dak (regenwater afvoer binnen de dakrand. Dakkraal 5 centimeter overstekend (totale lengte 2 x 18 meter).

EPDM dakbedekking aanbrengen

Wat zijn de kosten om een platdak met bitumen van 15 jaar oud te laten vervangen. Het gaat om een stuk van 8 bij 5 meter, een stuk van 11 bij 4 meter en een stuk van 3 bij 5 meter. Totaal circa 100 m2. Alles is recht toe recht aan. Er ligt nu bitumen op en wellicht is het een idee om nieuw EPDM te leggen met sedum.

Sedum dak aanleggen op de uitbouw

Op de uitbouw willen we graag een sedumdak laten aanbrengen. Het betreft 13 m2 en het dak is al geïsoleerd. We willen graag een offerte met alle kosten erin.