Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurdak vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurdak vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurdak vernieuwen

Bitumen op het schuurdak vernieuwen

Vervangen dak met bitumen 4m2

Schuurdak vernieuwen

Ik wil graag de golfplaten van het schuurdak vernieuwen. Er zijn gedeeltelijk ook asbestplaten en kunststof platten. Schuur is ongeveer 7 meter bij 3 meter. Ik wil ook graag misschien een afdak (van ongeveer 3 meter bij 2 meter) aan vast maken om de fietsen op te bergen. Bij de storm van vorige week is een plaat weggewaaid dus graag op korte termijn.

Schuurdak met bitumen herstellen of vernieuwen

Huidige bitumen is poreus aan het worden daardoor vermoedelijk op lijst/dakrand een lekkage. Zijn geschakelde schuren. Totaal oppervlak is minder dan 17 m2 exclusief opstaande rand rondom van ongeveer 20 cm. Vloeibare bitumen is een optie. Graag een prijs indicatie en wanneer dit uitgevoerd kan worden.

Schuurdak vernieuwen

Wij hebben een grote schuur waar momenteel een asbest dak op ligt. Dit wordt verwijderd. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat in korte tijd een nieuw dak kan plaatsen. Het hoeft geen pannendak te zijn, maar dient wel een geïsoleerd dak te zijn, wij denken aan isolatie platen met daarop golfplaten. Tevens dienen de goten vervangen te worden en we willen er 2 dakramen in geplaatst hebben. Het dak is ongeveer 200 m2 groot. Graag goed advies met meerdere opties. Het project kan plaatsvinden ergens in het begin van de zomer. Het is een groot oppervlak, maar de doorlooptijd kan niet al te lang zijn.

Daklekkage aan schuurdak oplossen/dak vernieuwen

Plat dak van de schuur. Het dak moet volledig vernieuwd zo ook de houten constructie. 4 x 2,20 meter.

Golfplaten schuurdak vernieuwen

Ik wil graag een nieuw golfplaten dak op de schuur,het oude dak gaat rotten. Ladder is aanwezig. Hulp is aanwezig

Lekkend plat schuurdak herstellen

De hele dakbedekking vernieuwen inclusief nieuwe daklijsten en water afvoer. Naar schuurtje ongeveer 2 x 3 meter

Nieuwe shinles op een schuurdak aanbrengen

Wij hebben 5 maanden geleden een chalet gekocht op een camping en ik ben daar nu wat aan het klussen. Er staat daar een vrijstaand schuurtje van 250 x 300 cm met een flauw zadeldakje met oude shingles. Ik ga de boeidelen vernieuwen en de oude shingles er af halen. Ik voer alles af. Ik zoek een vakman die er nieuwe zwarte of rode shingles op kan plaatsen en ook de nieuwe boeidelen kan monteren. De boeidelen liggen hier al klaar, geschilderd en wel. Ik ontvang graag uw offerte. Er is geen haast met de klus, het dak is niet lek.

Bitumen toplaag aanbrengen

Het gaat om 2 aan elkaar grenzende percelen. Betreft het aanbrengen van een bitumen toplaag op de bestaande bitumeuze dakbedekking van gezamenlijke aanbouw voorgevel (1 x 4 meter) en gezamenlijke dakkapel voorgevel (2,6 x 6 meter). Op aanbouw tevens afwerkstroken langs dakranden (uitslag 40 cm). Indien nodig ook aanbrengen nieuwe Plastisol afdekkappen en 2 stuks dubbelwandig aluminium platdakontluchtingen (200 mm) vernieuwen en aanbrengen 1 loden uitwatering (model 60/80 cm en 45 graden). Op dakkapel eveneens afwerkstroken aanbrengen en aanbrengen 1 loden afwatering (60/80 45 graden). Daarnaast op schuurdak 19 meter nieuwe Plastisol afdekkappen. Voorts bij 1 perceel bij aanbouw achtergevel (1,7 x 5,2 meter) op bestaande bitumeuze dakbedekking aanbrengen.

Schuurdak laten vernieuwen

De schuur is 5 meter bij 4 meter. Het dak heeft een nokhoogte van 3,35 meter van binnen gemeten. Aan de ene zijde wil ik een maximale dakkapel en aan de andere zijde wil ik twee maximale dakramen. Het materiaal dient onderhoudsvrij te zijn. De kosten mogen slechts minimaal zijn omdat het maar een schuur betreft welke wordt omgetoverd tot speelzolder. Hoogwaardig is zeker niet nodig en prefab ook niet. De schuur is niet hoog en gemakkelijk bereikbaar. Dit vraagt maatwerk voor een lage prijs.