Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurdak renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurdak renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurdak renoveren

EPDM schuurdak renoveren

Dakbedekking vervangen van een schuur circa 4. 8m² (2. 4mx2m). De dakdekker moet eerst de oude dakbedekking verwijderen en daarna een nieuwe dakbedekking van EPDM opbouwen. De dakrand werkt af met een regenwaterafvoer en er zijn 4 tot 8 plafondlampjes om te installeren (die hebben we al). Groetjes, Jhonny M

Schuurdak renoveren

Ik wil het dak van de schuur vervangen. Het is een bitumenlaag wat verwijderd moet worden voor een EPDM laag. Mogelijk moeten alleen de randen verwijderd worden. Het oppervlak is 3 bij 2 meter. Ook bij de voorgevel een stukje verwijderen en er moet ook een dak van een dakkapel vervangen worden.

Dakbedekking schuur renoveren

Wegens lekkage willen wij een nieuwe dakbedekking. Het gaat om een schuurdak van totaal ongeveer 15 m2.

Schuurdak renoveren

Mijn schuurdak (grenzend aan buren maar zij doen niet mee) van 2,5 x 3 dient voorzien te worden van een nieuwe bitumen laag (of vervangen?) inclusief de daktrimmen. Nu blijft het regenwater te lang liggen op het dak.

Schuurdak renoveren

Ik wil het dak van een oude schuur laten renoveren. De dakpannen moeten eraf en daarna wil ik dakbeschot van planken met waterkerende folie laten aanbrengen. Hierna moeten er panlatten op en de bestaande dakpannen worden herplaatst. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Schuurdak renoveren

De schuur van ons aanstaande huis heeft asbesthoudende dakplaten en daarnaast zijn meerdere pannen en de boeiborden aan vervanging toe. Ik schat dat het oppervlakte van het dak zo'n 25 m2 is. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van het nieuwe dak.

Plat schuurdak renoveren

Schuurdak 20 jaar oud heeft kleine oneffenheden. Gedeeld dak met de buren. Totale opper vlakte circa 17 m2. Afdeklaag dient vervangen te worden (bitumen?). Indien u vragen heeft dan kunt u even bellen.

Plat schuurdak renoveren

Mijn platte schuurdak is aan een renovatie toe. Er ligt nu bitumen op het dak met daarover grind. Het gaat om een dak van in totaal 21 m2 (5,30 bij 3,90 meter). Het betreft zowel mijn dak als dat van de buren (is een geheel). Volgens mij hoeft de oude bitumenbedekking niet te worden verwijderd en kan de nieuwe bitumen hier overheen gelegd worden. Eventueel weer het grind op het dak leggen. Op het dak zijn behalve een HW-afvoer geen onderbrekingen. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkend schuurdak renoveren

Mijn schuurdak is lek op het moment. bitumen, schuur is 6.50 bij 2.20 meter. Er ligt nu rubber of iets dergelijk op. Graag zou ik een offerte krijgen. Ik ben bereid om mee te helpen

Schuurdak renoveren met EPDM

Schuurdak (ongeveer 4,25 x 2,50 m) renoveren met EPDM uit één stuk bij voorkeur zonder ballastgrind, dus inclusief sloop en afvoer oude bitumen. Het is een schuur samen met de buren en het gaat alleen om mijn helft. Plat dak.