Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug

Twee schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug

Ik zoek een asbestsaneerder/dakdekker die de twee schuine golfplaten daken kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van het asbest en het opnieuw bedekken van het dak. Het gaat om twee daken welk in totaal om 915 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Schuur van golfplaten voorzien

Wij willen 1 schuur voorzien van golfplaten (asbest) afmeting dak 4,10 x 2,8 meter (1 zijde) 1 schuur voorzien van golfplaten (niet asbest) afmeting dak 2,40 x 2,8 meter + 2,40 x 1,50 meter (2 zijden) Beide schuren liggen naast elkaar waardoor er één dak ontstaat: dak achterzijde afmeting 6,50 x 2,80 meter = 18,2 m2 dak voorzijde afmeting 2,4 x 1,5 meter = 3,6 m2. Asbest wordt door ons zelf verwijderd en afgevoerd. Daardoor ontstaat een situatie van 2 schuren met hellend vlak die beiden helemaal dicht zijn met OSB hout en de ander met houtenplanken. Wat wij willen is kunststof dakpanpanelen. Keur grijs of zwart. Afwerking een nok op de kleine schuur en beide schuren afgewerkt met windveren.

Golfplaten vervangen door asbestvrije platen

Asbest golfplaten verwijderen en afvoeren op 2 schuren totaal 49 m2 en eventueel plaatsen nieuwe golfplaten. Het is zeker dat er asbest in zit. Van de gemeente is dit ook bevestigd. Graag een prijs voor de complete klus.

Asbest verwijderen en golfplaten daken plaatsen

Het betreft asbestsanering voor een tweetal schuren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 1000 m2. Naast het weghalen van de oude asbest platen, graag nieuwe asbest vrije golfplaten plaatsen.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak

Het gaat om het verwijderen van deels asbest en deels reguliere golfplaten. Hierna het leggen van een pannendak. De totale dak oppervlakte is 370 m2. Dit gaat om de schuren, niet om het woonhuis. De vakman moet ook het puin afvoeren.

Golfplaten daken verwijderen van schuren

Er staat een pand te koop met verschillende bijgebouwen. Wij hebben wel interesse maar voordat we een bezichtiging of bod gaan doen willen we enkele prijsindicaties ontvangen. Er zitten op die bijgebouwen 95 tot 100 m² asbesthoudende golfplaten. Er is nog geen asbest-inventarisatierapport, maar het is wel zeker dat het om asbest gaat. Ik wil weten wat het kost om dat af te voeren.

Golfplaten op de schuur aanbrengen

Op onze schuur en dat van de buren ligt nu een asbesthoudend golfplaten dak. Dat wordt binnenkort gesaneerd. We willen er nieuwe golfplaten op laten leggen. Het is volgens het inventarisatierapport ongeveer 75 m2 en daarbij moeten er wellicht enkele balken vervangen worden. Daarnaast moet het dak van de twee schuren zo goed mogelijk op elkaar aansluiten, er zit nu wat hoogteverschil in. Ongeveer 5 cm, geschat. Waar moeten we ongeveer op rekenen?

Golfplaten op schuren leggen

We willen op twee nieuw te bouwen schuren golfplaten laten leggen. Oppervlakte 1000 m2 leggen begin september en 2200 m2 leggen medio oktober. Alleen leggen golfplaten, golfplaten zijn al gekocht. Geen voorwerk nodig.

Golfplaten leggen

Van 2 schuren moeten de daken direct aansluitend op de asbestsanering worden voorzien van golfplaten. Schuur: Breedte schuur: 12 meter Lengte schuur: 42,50 meter Afmeting van de platen: 110 x 244 cm Aantal: circa 246 platen Oppervlakte: circa 656 m² Kapschuur: Breedte kapschuur: 12 meter Lengte kapschuur: 20 meter 3 verschillende afmetingen: • 110 x 244 cm 97 platen • 110 x 214 cm 20 platen • 110 x 122 cm 20 platen Oppervlakte: circa 331 m² Totale oppervlakte asbest circa 987 m2 De windveren hoeven niet worden vervangen. De oude platen zullen verwijderd zijn. In regie uitvoeren. Voorkeur voor eternit. Half oktober 2017 uitvoeren. Graag per mail het eerste contact.