Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuindak maken op bestaande schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuindak maken op bestaande schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuindak maken op bestaande schuur

Schuindak maken op bestaande schuur

Mijn schuur heeft een plat dak van 5,25 x 2,75 meter. Moet een schuin aflopend dak worden met golfplaten o.i.d. Naar mijn idee zouden er wat balken op het platte dak kunnen komen en daar de golfplaten opkomen. Achter de schuur graag een goot aanbrengen.

Dak bedekken

Nieuwbouw zadeldak leipannen dak Toscane engobe (rood) eind 2019 uitvoering (met leveren en montage aparte prijs s.v.p. ) werk tpv. -schuindak 50 graden (netto m2) 369 m2 -zaagwerk dakramen 750 x1600 mm, 7x -zaagwerk dalichten 1000x4250 mm, 2x -nok afwerking 29,80 m1 -overstekken ca. 100 mm, 24,4 m1 -idem wanden (netto m2) 61 m2 -kantelaven ca. 140 mm, 14. 4 m1 -kantelaven ca. 140 mm, 37. 7 m1 (bovenzijde) -omzetten als overstek ca. 100 mm kopgevel, 12 m1 -maken van knik van 90 naar 50 graden, 59. 6 m1 -aparte meerprijs leilatten (apart het leveren en aanbrengen) Graag Netto Aannemers prijs, uiterlijk a.s. maandag retour s.v.p. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig

Vogelnest verwijderen onder de dakpan

Graag wil ik het vogelnest laten verwijderen onder mijn dakpan in de punt van het dak naast de schoorsteen. Zeker vanwege de insectenoverlast in huis van kleine larven en andere beesten. Situatie dak: schuindak vanaf plafond begane grond oplopend tot punt zolder 2 de verdieping. Graag offerte voor verwijdering, schoonmaak en dicht maken. Bij voorbaat dank.

Vogelnest verwijderen en gaas plaatsen

We hebben het vermoeden dan kraaien en/of andere vogels een nest hebben gebouwd op onze "schoorsteen"/luchtkanaal. We zouden graag dit nest verwijderen, het kanaal reinigen en het vervolgens onmogelijk maken voor vogels om opnieuw te nestelen. Als we nu de afzuigkap aanzetten in de keuken kunnen we via het luchtkanaal in de badkamer en de afvoer op zolder (2e verdieping) het etenslucht ruiken. Het betreft een rijtjes huis(semi-geschakeld)met een zolder en schuindak (met dakkapel). Graag aanbieding in eerste instantie per mail. Opgegeven nummer is prive-mobiel. Ben overdag werkzaam.

Afdak maken

We willen graag een afdak, we weten nog niet of het een schuindak of platdk moet worden. De beslissing hangt o.a. af van de kosten. De afmetingen zijn 6 m. breed en 4 m. diep. De achterkant en één zijkant zijn muur de beide overige wanden blijven open. De hoogte is van de achtergevel is ongeveer 2.90m

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is ...

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is als speelkamer voor de kinderen, laten isoleren. Wij kiezen voor isolatie van buitenaf via dakisolatie. Het is een schuindak met dakpannen. Het gaat om: Het leveren en aanbrengen van isolatie Thermaroof 5 cm dik RC waarde 2.15 en een waterkerende, dampdoorlatende folie op onze ex garage. Het leveren en aanbrengen van panlatten en tengels. Het verhogen van de ruiter onder de nokvorsten. het opnieuw aanbrengen van de bestaande dakpannen en sluitend maken van de dakpannen op het boeideel.