Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren

Schuin dak van tuinhuisje bedekken

Ik wil graag dat het schuine dak van mijn tuinhuisje van ongeveer 7,5 vierkante meter wordt bedekt met aquaplan dakshingels. Dit graag op korte termijn. Er is een achterom.

Dakdoorvoer verwijderen

Ik wil een dakdoorvoer laten verwijderen en dichten, zodat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het gaat om een schuin dak.

Schuin dak bedekken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het bedekken van het dak van mijn huisje op mijn volkstuin met shingles. De afmetingen van het dak zijn: 5,20 m lang en de schuine zijdes zijn 2,75 m (x2). Totale oppervlak is 28,6 m2. Op het dak zitten nu oude shingles (lek) met een grondzeil erover. Dit zullen wij verwijderen voor het begin van het vervangen van het dak. Zou u als meerprijs op kunnen geven wat het zou kosten als jullie dat zouden doen? Ik zou ook graag een meerprijs ontvangen voor het vervangen van de houten beplating van het dak. Dit zijn nu platen van OSB. Graag ontvang ik de kostenindicatie per mail. Alvast hartelijk

Bitumen dakplaten vervangen

Houten vakantiewoning op Park de Horn te Dirkshorn. De woning heeft klein onderhoud nodig. Het gaat om een schuin dak met een oppervlakte ongeveer 40 vierkante meter.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Ik wil een dakdoorvoer plaatsen op het schuine dak voor de cv ketel. Het dak is niet zo heel schuin, maar wel 9 meter hoog ongeveer.

Coating aanbrengen op dakpannen dak

Welke werken moeten uitgevoerd worden? Kleurencoating aanbrengen. Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen op een twee-onder-een-kap-woning. Het dak loopt schuin af. Wat is de oppervlakte van uw dak? Ongeveer 200 m2. Bevat de dakbedekking asbest? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak is al schoongemaakt en betegeld, afgelopen september.

Hellend dak renoveren en isoleren

Bestaande situatie is een schuin dak (Sarkindak) met dakpannen. Een hele kleine laag glaswol isolatie met folie. Een deel van het dakbeschot is reeds vergaan. Aan de binnenzijde hebben wij al isolatieplaten gezet om zo de afwerking binnen mogelijk te kunnen maken, nu moet buiten nog gedaan worden. Er is een dakkapel en 1 dakraam. Oppervlakte van het dak weet ik niet, maar is goed bereikbaar.

Flexim aanbrengen/repareren van de nokvorsten

Wij hebben 15 jaar geleden een nieuw pannendak op ons huis laten maken en daarbij werden de nokvorsten ingelegd met flexim. Inmiddels valt het er tussenuit. Dus moet er misschien opnieuw flexim aangebracht worden of gerenoveerd worden. Het huis is 9 bij 9 met een plat dak die schuin wegloopt. Het kan rond de 90 m2 zijn. De woning heeft 2 verdiepingen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak? Ongeveer 540 m2 (Sarkindak). Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een lang gevelboerderij. Dak is schuin maar loopt in één stuk door, met uitzondering van een laadkapel en een schoorsteen die beiden zullen worden verwijderd. Eerst moeten dus de pannen verwijderd worden, vervolgens moeten er platen op voor de isolatie en daarna moeten weer panlatten bevestigd worden en de pannen terugplaatsen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het dak is Schuin en gemakkelijk te bereiken (Sarkindak)

Partners

Partners van Casius