Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren

Schuin dak bedekken met dakpanplaten

Dakpanplaten aanbrengen op dak standaard vakantiechalet met licht hellend dak. Er is ongeveer 50 vierkante meter dakpanplaten nodig, een nok en twee gootjes. Eventueel windveren.

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of bij een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot.

Geheel nieuw dak op jaren '30 woning

Jaren '30 woning, 4 kanten schuin dak, de hoek van het dak is nu ongeveer 30 graden, wil ik naar 45 graden, zodat het dak dus hoger wordt. Nieuwe pannen, isolatie dakplaten, aan achterkant een dakkapel (2 meter breed). Casco opleveren. Ik doe zelf de betimmering aan de binnenzijde. Het huis is ongeveer 8.50 meter breed en 7.20 meter diep. De schoorsteen mag gesloopt worden.

Isolatie en nieuwe dakpannen leggen

In verband met de aankoop van de woning, prijsopgave voor isolatie en nieuwe dakpannen van ongeveer 45 m2 Voor en achterzijde huis schuin dak. En aanbouw met schuin dakje.

Dakrenovatie vanwege een daklekkage

Sinds kort in bezit van een huis. Deze week is het dak gaan lekken. Noodreparatie van gisteren lijkt niet te werken. Graag een offerte voor dak renovatie. Betreft een schuin pannendak. Ik schat 50 m2.

Dak van blokhut Fresia plaatsen

Het dak is van onze blokhut (model Fresia) afgewaaid en dit moet hersteld worden. Het is een schuin aflopend plat dak van ongeveer 1,90 bij 2,90 meter groot. Het dak is van hout en bedekt met dakleer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dak laten reinigen en impregneren

Ik wil mijn dak laten reinigen en impregneren. Het betref een 2 onder 1 kap woning welke vanaf de eerste etage schuin loopt. Ik schat dat het 10 x 8 meter is. Wat is de beste tijd van het jaar om dit te doen?

Daklekkage opsporen

Ik zou graag mijn daklekkage willen opsporen en eventueel repareren als de prijs voor mij te betalen is. Het dak is 2,5 meter hoog en de lekkage zit op 3,5 meter vanaf de grond in de slaapkamer. Het dak is ongeveer 30 m2. Het gaat om een schuin dak. Het probleem bevindt zich niet in de dakgoot als ik me niet vergis. Ik heb oud Hollandse dakpannen.

Dakrenovatie van een schuin pannendak

Ik wil het dak laten renoveren. Het gaat om een schuin dak van 23 m2 met dakkapel en daar moeten nieuwe houten platen, dakpannen en isolatie komen. Het dak is op de 2e verdieping.

Dakrenovatie

Het gaat om ongeveer 75m2 schuin pannendak. We willen de dakpannen vervangen en de boeidelen en de dakgoten. En misschien laten isoleren. Ligt aan de prijs anders gaan we dit van binnenuit doen. In maart 2018 worden er eerst 3 dakkapellen geplaatst en daarna willen we graag het dak laten aanpakken.

Partners

Partners van Casius