Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuin dak lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren

Pannendak vernieuwen

Wij hebben onlangs een bouwkundig onderzoek gedaan. De dakpannen zijn poreus dus moeten vervangen worden. Het gaat om 70-75 m2 en het is een schuin dak. De nieuwe pannen moeten keramisch worden.

Dakbedekking op schuurtje vervangen

Een berging met een golfplaat dak. De oppervlakte van de dakbedekking is ongeveer 13 m2 en het loopt een beetje schuin af. Er is géén asbest aanwezig. Probleem: het dak lekt, en we willen het graag laten vervangen door iets beters. De draagbalken binnen moeten ook worden vervangen door iets stevigers. We zijn benieuwd naar een kostenindicatie, Voor een gedetailleerde offerte is waarschijnlijk eerst een kleine inspectie nodig.

Schuin dak renoveren

Het dak van mijn vrijstaande woning wil ik graag laten renoveren. De oude pannen moeten worden verwijderd en folie geplaatst. Hierna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. Het schuine dak heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2. Ik zou separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van de oude pannen.

Pannendak vervangen

Dakpannen dak vervangen inclusief houtwerk om pannen te leggen. Isolatie is reeds van binnen uit. Schuin dak van huis dat globaal 8m lang en 6m breed is. Er zitten 2 kleine dakkapellen op het dak. Zie huis midden in foto.

Schuin dak, lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren

Ons dak van 2 appartementen heeft een check nodig, van de VvE. Bij de schoorsteen is lekkage, deze is oud. En goed om het grote dak even te checken, maar volgens mij nog prima. Het dak is ongeveer 5 meter breed en bestaat uit dakpannen. De grootste problemen zijn de dakgoot voor met officieuze regenpijp die weg moet en achter de 2 dakgoten. De goten zijn van zink met een houten bekleding. Ook deze goten zijn 5 meter lang.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft dakpannen van een schuin dak. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Loggia in het dak maken

Wij wonen in een vrijstaande woning, een bungalow waar een schuin pannendak op is gezet. Wij willen in ons dak een loggia laten maken met een oppervlakte van 4 x 1 meter. We maken graag een afspraak met een vakman die hier ervaring mee heeft om de klus te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Compleet vernieuwen van een dak

Dakpannen dak totaal oppervlak ongeveer 45 m2. Dak trekt schuin. Ik wil het dak nu compleet vernieuwen. Betreft een huis uit 1924

Dak van woonark vervangen

Shingledak woonark 7 bij 13 met schuin dak moet worden vervangen. Er is 1 dakkapel. Ben benieuwd. Het is een hellend dak (ene kant 45, andere kant 20 graden, er zit 1 dakkapel in en 5 Veluxramen). De nok van de ark is 5.60 - 5.80 meter. Ik zou graag verschillende opties willen horen: Shingles, zink en zinklook.

Dak isoleren en nieuwe dakpannen leggen

Het gaat om het isoleren van het dak. Hier wil ik van buiten af platen pir 20 cm dik voor laten gebruiken. De oude dakpannen moeten worden verwijderd en nieuwe gelegd. Het huis is 6,70 bij 6,5 meter en het dak is niet zo schuin.

Partners

Partners van Casius