Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten

Ruiterrol aanbrengen onder nokvorsten

De woning is zes meter breed. Er is sprake van lekkage. Ik wil raag een offerte voor het plaatsen van de ruiterrol onder de nokvorsten.

Ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten

Ik wil graag nok afwerking waar de nokvorsten op liggen. Momenteel ligt er lood onder echter ik wil dit laten vastzetten met een nieuwe ruiter rol op die zorgt dat de nog weer netjes waterdicht is. Het lood wat er zit zitten scheuren in. Graag wil ik ook advies of een ruiter rol beter is dan lood, of andersom, wat betreft duurzaamheid.

Het leveren en aanbrengen van panlatten en dakpannen

Ik zou graag een prijsopgaaf ontvangen om mijn dak opnieuw met dakpannen en panlatten te voorzien. Ik zou graag 2 offertes willen. Een inclusief isolatie en een exclusief isolatie. Onderstaand treft u een deel van de werkzaamheden met afmetingen. Hoogstwaarschijnlijk mis ik nog werkzaamheden en materiaal. Dit is enkel een beeld van de klus en hoeveelheden: Een steiger c.q. randbeveiliging plaatsen. De bestaande pannen demonteren en afvoeren: 88,0 m2 De bestaande panlatten demonteren en afvoeren: 400,0 m1. Leveren en aanbrengen van een damp-open waterdichte folie: 88,0 m2 Leveren en aanbrengen van een ruw vuren tengel-lat: 200,0 m1 Leveren en aanbrengen van panlatten ruw vuren: 450,0 m1 Leveren en aanbrengen van een keramische dakpan model Koramic OVH: 88,0 m2. Keur natuurrood. Leveren en aanbrengen van een universele ruiterrol ter Plaatsen van de nok: 30,0 m1 Leveren en aanbrengen van halfronde vorsten: 82,0 stuks Leveren en aanbrengen van halfronde beginvorsten: 4,0 stuks

Pannen vervangen en nokvorsten aanbrengen

Ik wil de pannen vervangen en nokvorsten aanbrengen bij mijn dak. Het betreft ongeveer 8 vierkante meter. Pannen zijn aanwezig, gebruikte Oudhollandse pannen. Vorsten monteren met ruiterrol, vorsten en ruiterrol niet aanwezig. Ook moet er gekeken worden naar het voegwerk van de schoorsteen, want deze zou eventueel opnieuw gevoegd moeten worden. Ook zou eventueel het lood van de schoorsteen vervangen moeten worden.

Ruiterrol aanbrengen onder nokvorsten

Vanwege een lekkage aan het dak zou ik graag de onder de nokvorsten een ruiterrol aangebracht willen hebben. We praten hier over een oude woning met een Franse kap en de lengte waarover dit moet gebeuren is 8 tot 10 meter. De nokvorsten liggen vast met cement en moeten er eerst af. Ik begrijp dat er wellicht nieuwe vorsten geplaatst moeten worden. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te laten opnemen. Daarna ontvang ik graag een offerte.