Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rietendak realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rietendak realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rietendak realiseren

Rietendak realiseren

Ik zoek een dakdekker/aannemer die 440m2 stolp kan herbouwen met een rietendak. Bouw mediogrote dakkapellen zijn aanwezig. Het gaat om een vrijstaande woning. Na brand dient het dak weer gerenoveerd te worden.

Wij zijn in onerhandeling met een ...

Wij zijn in onerhandeling met een aannemer om onze nieuwe woning grondig te verbouwen,we hebben het hier over een nieuwe buitenmuur om de oude heen,nieuwe kozijnen,en een nieuwe kap met aan een kant een dakkapel. Eigenlijk zou dit een geisoleerde kap met dakpannen worden maar wij denken dat een rietenkap toch beter bij dit pand zou passen en vragen bij deze een prijs opgave. De woning is 7.2 mtr breedt 1170 lang en de nokhoogte vanaf de goot is 2.9 mtr en aan een zijde komt een dakkapel. We zoeken dus een bedrijf dat een rietendak kan realiseren en hiervoor een indicatie kan geven.