Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rieten dak vervangen van woonboerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rieten dak vervangen van woonboerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rieten dak vervangen van woonboerderij

Vernieuwen rieten dak

Het dak bestaat uit 2 delen, de ene helft is 10 a 15 jaar geleden gelegd, en het andere helft is ouder maar is van betere kwaliteit. Ik zou graag willen weten of het dak bekeken kan worden en daarna gerenoveerd. In bijlage is een bovenaanzicht tekening van het dak weergegeven. De overhang is daar niet bij inbegrepen.

Vervangen en isoleren rieten dak

Het rieten dak van onze woonboerderij is aan vernieuwing toe, inclusief isolatie en vermoedelijk ook het houtwerk (exacte status van het houtwerk is onbekend). Het betreft een zadeldak met wolfseind. Afmetingen: Nokhoogte: 7,4 meter dak lengte :6,9 meter. De oppervlakte is naar schatting 460 m2

Kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet")

Wij willen een nieuw dak van zogenaamd "nep-riet", dus een kunststof rieten dak. Hiervoor dienen de huidige oude betonnen dakpannen verwijderd en afgevoerd te worden. De nok van het dak ligt dwars ten opzicht van straat. Het huis meet circa 16 meter lang en circa 8,50 meter breed.

Riet dak vervangen door pannen

We willen ons klassiek niet geïsoleerde rieten dak laten vervangen voor een geïsoleerd pannen dak ( oranje pannen) schuin dak dak oppervlak: 14x 6 per zijde

Dak onderhoud

Wij willen graag een dak laten onderhouden. Er zit nu veel mos tussen. Het gaat om een rieten dak van ongeveer 80 m2. Het dak is een verdieping hoog en goed te bereiken van alle kanten van het huis.

Kunststof rieten dak plaatsen

Ik wil een kunststof rieten dak laten plaatsen. Het is voor ons nieuwbouwhuis van 13,5 x 7,5 meter. Het huis heeft 2 dakkapellen.

Zinken roevendak inclusief onderconstructie, goten en HWA's

Bestaande rieten dakbedekking (hellend dak) vervangen door zinken roevendak inclusief onderconstructie, goten en HWA's. Het is ongeveer 230 m2. Gaat om het dakvlak van de voorgevel en achtergevel. Wij willen graag zoveel mogelijk informatie verstrekken, dus videobellen is voor ons zeker een optie.

Rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning

Voor onze nieuwe woning laat ik graag een rieten dak leggen. Het dak krijgt een hellingshoek van 45 graden en zal 9 x 14.2 m worden. De woning moet nog gebouwd worden. Isoleren wordt gedaan vanuit de fabriek. Graag zou ik het 3 of 4 kwartaal van dit jaar willen starten.

Vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen

Graag laat ik mijn bestaande Rieten dak vervangen voor dakpannen (leisteen). Het is een grote vrijstaande woning, boerderijachtig, met de begane grond en een 1e verdieping van ruim 12 m lang en 8 m breed. Er zit een bijgebouw aan, maar ik weet niet zeker of ik hiervan het dak wil laten vervangen. Ik woon in een wijk waar er goede pannen moeten zijn, dus bijvoorbeeld leisteen. Er zijn 2 dakkapellen. Wat kost dit per m2?

Licht onderhoud rieten dak

Ik ben op zoek naar iemand voor licht onderhoud aan een groot rieten dak, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius