Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rieten dak vervangen door dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rieten dak vervangen door dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rieten dak vervangen door dak

Dak onderhoud

Wij willen graag een dak laten onderhouden. Er zit nu veel mos tussen. Het gaat om een rieten dak van ongeveer 80 m2. Het dak is een verdieping hoog en goed te bereiken van alle kanten van het huis.

Kunststof rieten dak plaatsen

Ik wil een kunststof rieten dak laten plaatsen. Het is voor ons nieuwbouwhuis van 13,5 x 7,5 meter. Het huis heeft 2 dakkapellen.

Zinken roevendak inclusief onderconstructie, goten en HWA's

Bestaande rieten dakbedekking (hellend dak) vervangen door zinken roevendak inclusief onderconstructie, goten en HWA's. Het is ongeveer 230 m2. Gaat om het dakvlak van de voorgevel en achtergevel. Wij willen graag zoveel mogelijk informatie verstrekken, dus videobellen is voor ons zeker een optie.

Rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning

Voor onze nieuwe woning laat ik graag een rieten dak leggen. Het dak krijgt een hellingshoek van 45 graden en zal 9 x 14.2 m worden. De woning moet nog gebouwd worden. Isoleren wordt gedaan vanuit de fabriek. Graag zou ik het 3 of 4 kwartaal van dit jaar willen starten.

Vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen

Graag laat ik mijn bestaande Rieten dak vervangen voor dakpannen (leisteen). Het is een grote vrijstaande woning, boerderijachtig, met de begane grond en een 1e verdieping van ruim 12 m lang en 8 m breed. Er zit een bijgebouw aan, maar ik weet niet zeker of ik hiervan het dak wil laten vervangen. Ik woon in een wijk waar er goede pannen moeten zijn, dus bijvoorbeeld leisteen. Er zijn 2 dakkapellen. Wat kost dit per m2?

Licht onderhoud rieten dak

Ik ben op zoek naar iemand voor licht onderhoud aan een groot rieten dak, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij overwegen om van ons nieuw aan te kopen huis het rieten dak te vervangen door dakpannen incl. het aanbrengen van HWA. Het oppervlak betreft ca. 280 m² Indien nodig dient ook het dakbeschot + isolatie te worden vervangen. Type dakpan keramisch geglazuurd. Graag ontvang ik hiervan een offerte.

Rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis

Graag willen we bij 7 aangekochte vakantiehuizen het dak bedekken. Het komt neer op zo'n 90M2 dat bedekt moet worden, per huis. Het betreft een zadeldak met weinig tot geen oneffenheden. We horen graag een schatting van de prijs per afzonderlijk huis. Er ligt op dit moment bitumen, wij willen hier een rieten zadeldak realiseren.

Rieten dak vervangen door leiendak

Voor het maken van een begroting zou ik graag vernemen wat bij benadering de kosten zijn voor het vervangen van een rietenkap naar een geïsoleerd pannendak. Betreft een boerderij van 25 m lang en 10 m breed. De pannen die er op moeten komen die het type gesmoorde kruispannen. Inclusief geïntegreerde hemelwater afvoer die veel voorkomt. Het is dan de bedoeling dat er zo'n hoog mogelijke isolatie waarde terecht komt.

Rieten dak vervangen voor kunststof dak

Ik wil graag het hele dak van een oude, rietgedekte boerderij vervangen door kunststof dakplaten. Het betreft een boerderij in Hellendoorn. Gaat om 300 a 400 m2.

Partners

Partners van Casius