Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rieten dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rieten dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rieten dak vervangen

Rieten dak vervangen

Voor het vervangen van nieuwe riet 12 meter lang en 4.50 breed per deel kunststof of echt riet nokvorsten dakkapel van ongeveer 10 meter breed

Onderhoud aan een rieten dak

Wij hebben een ander huis gekocht en deze rieten kap zal iets onderhoud aan nodig hebben. Het grootste gedeelte van de kap is van 2014, maar heeft zichtbare natte vlakken op het riet en wat mos plekken. De voorkant is van 2008 (50 m2) en daarbij komen de bindingen bijna in het zicht. Zijn er m2 prijzen waar wij mee kunnen rekenen? Ik heb wel wat foto's gemaakt, die kan ik toesturen.

Rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen

Vervangen 40m2 rieten dak en 75m2 pannendak met nieuwe kruispannen incl. panlatten. Pand uit 1905. Huidige riet en pannen zijn versleten.

Dakbedekking tuinhuis vervangen door kunstriet of dakpanplaten

Wij willen graag het rieten dak laten vervangen van ons tuinhuis, voor een kunststof rieten dak of een dak met kunststof dakpanplaten. Het tuinhuis type "De Koepel" heeft een doorsnede van drie meter en de vorm is zeshoekig. Graag een offerte voor het weghalen van het oude riet en het vervangen voor een nieuwe dakbedekking.

Van een pannen dak een rieten dak maken

Ik heb een oud huis aangeschaft met een rieten onderdak met daarboven pannen. Ik wil dat verwijderd hebben en een dichte rieten kap erop geplaatst hebben. Het dak is 60 m2 en er zit een dakkapel op die niet gedekt hoeft te worden. Ook zijn er twee schoorstenen op de hoeken. 1 schoorsteen zit er al op en de andere moet erop gezet worden.

Rieten dak leggen

Graag een complete offerte voor het leveren en leggen van een rieten dak van 430 m2. Werkzaamheden wel pas in het voorjaar. Inclusief afvoeren van het oude dak.

Rieten dak beoordelen voor onderhoud

Ik heb een rieten dak die traditioneel gelegd is. 2 jaar geleden hadden wij onderhoud uitgevoerd maar tegenwoordig vertoont het weer gaten, Waarschijnlijk door volgens. Mijn vraag is om een offerte te maken voor een onderhoudsbeurt en eventueel vervanging. Daarnaast wil ik ook advies voor het gebruik van mijn eigen Japans riet uit de tuin. Het dak is zelf 6 meter hoog ongeveer en ongeveer 30 bij 24 m2.

Rieten dak laten vernieuwen

Het gaat om een nieuw te dekken Rieten dak van 430 m2 en 35 meter blauwen nokpannen en 1,5 meter vlakke pannen onder dakraam. Te gebruiken 1e klas Chinees Riet.

Dak renovatie en isolatie

Het betreft een zadeldak. Hier dienen de sporen en mulden dakpannen vervangen te worden. En graag isoleren met UniDek platen. Het slopen van het rieten dakbeschot en pannen wordt gedaan. De gordingen zijn goed, hierop kunnen de UniDek platen bevestigd worden. Alleen van het bovenste dakvlak tot de nok. De steile dakhelling met dakkapel blijft origineel. Het is een hoekhuis met stenen schoorsteen op de hoek, geen andere dak doorvoeren aanwezig.

Rieten dak vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe rieten kap op de schroefdak manier. 1. Obv traditioneel riet 2. Obv kunstriet Inclusief verwijderen huidige leipannen dak. Circa 300 m2

Partners

Partners van Casius