Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rieten dak vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rieten dak vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rieten dak vernieuwen

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij overwegen om van ons nieuw aan te kopen huis het rieten dak te vervangen door dakpannen incl. het aanbrengen van HWA. Het oppervlak betreft ca. 280 m² Indien nodig dient ook het dakbeschot + isolatie te worden vervangen. Type dakpan keramisch geglazuurd. Graag ontvang ik hiervan een offerte.

Rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis

Graag willen we bij 7 aangekochte vakantiehuizen het dak bedekken. Het komt neer op zo'n 90M2 dat bedekt moet worden, per huis. Het betreft een zadeldak met weinig tot geen oneffenheden. We horen graag een schatting van de prijs per afzonderlijk huis. Er ligt op dit moment bitumen, wij willen hier een rieten zadeldak realiseren.

Rieten dak vervangen door leiendak

Voor het maken van een begroting zou ik graag vernemen wat bij benadering de kosten zijn voor het vervangen van een rietenkap naar een geïsoleerd pannendak. Betreft een boerderij van 25 m lang en 10 m breed. De pannen die er op moeten komen die het type gesmoorde kruispannen. Inclusief geïntegreerde hemelwater afvoer die veel voorkomt. Het is dan de bedoeling dat er zo'n hoog mogelijke isolatie waarde terecht komt.

Rieten dak vervangen voor kunststof dak

Ik wil graag het hele dak van een oude, rietgedekte boerderij vervangen door kunststof dakplaten. Het betreft een boerderij in Hellendoorn. Gaat om 300 a 400 m2.

Rieten dak vervangen door leiendak

Ik wil een huis met rieten dak kopen en zou graag willen weten hoeveel het ongeveer kost om dat riet te vervangen door een leien dak of pannen dak. Bestaat er een richtprijs per m2?

Vervangen dakpannen door riet

Graag een prijsopgave voor het vervangen van een dakpannen dak door een rieten dak. Is 634 m3 en 144 m2. Het huis is 12 meter breed en 8,5 lang. Waarschijnlijk ook vervangen goten en boeien.

Het ontmossen en coaten van een Rieten dak

Ik zoek een dakdekker die het Rieten dak van onze tuinhuis kan ontmossen en coaten. Het gaat ongeveer om 10-15 m2.

Mos verwijderen en coating aanbrengen

Ik heb een rieten dak waar mos op zit. Dit wil ik laten verwijderen en daarna wil ik het laten coaten. Het gaat om een deel van 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Rieten dak vervangen door dakpannen

Rieten wolfkap met open constructie met 2 dakkapellen plus aangebouwde garage met rieten wolfkap totaal ca 240 m2. Dit verwijderen en met isolatieplaten dak bekleden. Dan geglazuurde keramische dakpannen plaatsen.

Mosvorming laten reinigen op een rieten dak

Het oude dak heeft veel mosvorming. Ook soms kleine paddenstoelen?! Is dit schimmel in het dak? We willen het dak graag weer netjes hebben. Het gaat om een rieten dak, van ongeveer 150m2. De nokhoogte is ongeveer 6 meter.

Partners

Partners van Casius