Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rieten dak leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rieten dak leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rieten dak leggen

Rieten dak leggen

Wij hebben een vrijstaande woning met een Franse kap van ongeveer 200 m² die is voorzien van asbesthoudende dakleien. Op de voor- en achterzijde zitten dakkapellen. Omdat asbestsanering moet plaatsvinden vóór 2024, zijn we nu al op zoek naar alternatieven voor de dakbedekking. We overwegen om riet te laten leggen. We willen hierover graag in gesprek met rietdekkers om de mogelijkheden te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Nieuw rieten dak aanbrengen

Nieuw rieten dak tussen de 350m2/400m2 ik zou graag de tekening mee willen sturen voor de juiste berekening en offerte stuur me uw email adres

Nieuwbouw voorzien van rieten dak

Graag zouden wij een indicatie willen ontvangen voor het plaatsen van een rieten dak bij een nog te bouwen woning. Het dakoppervlak is ongeveer 137.5 m2 exclusief dakkapellen. Daarnaast zouden wij ook advies willen ontvangen wat voor onze woning het verstandigste is.

Rieten dak inspecteren en wellicht renoveren

Traditioneel rieten dak, het riet moet worden vervangen. Ik heb zorgen over de constructieve staat van de dakspanten. Ik wil hier een nieuw schroefdak en nieuw riet op leggen. Kunt u beoordelen of de constructie alleen verstevigd moet worden of vervangen? Wat zijn de kosten voor inspectie?

Rieten dak vervangen door kunstriet

Ik wil het rieten dak vervangen door kunstriet en het gaat om circa 65 m2 wat ik wil vervangen in patentriet of novariet of iets anders dat beter is.

Rieten dak door pannendak vervangen

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van een oude rietgedekte stolpboerderij die in slechte staat is. Het 'vierkant' meet 950 x 1050 cm. We hebben nog geen bod gedaan, want willen eerst enkele kosten in kaart brengen. Dat betreft o.a. het vervangen van het huidige rieten dak door een pannendak.

Rieten dak schoonmaken en repareren

Schoonmaken van het riet en tevens gaten repareren. Gaat om ongeveer 250 m2. Dak is goed bereikbaar.

Nieuw dak met pannen aanbrengen

Ik wil mijn rieten dak verwijderen en daarvoor isolatieplaten aanbrengen en dakpannen plaatsen. Het dak is 176 vierkante meter. De schoorstenen dienen verwijderd te worden en er moeten 2 velux dakramen geplaatst worden en 5 doorvoeringen.

Kammen en bijstoppen van rieten kap

Het betreft het kammen en eventueel bijstoppen van een rieten boerderij kap. Het gaat om een woning waar wij half augustus gaan wonen. Ik schat de oppervlakte van het dak op ongeveer 160 m2. Graag maken wij een afspraak om de kap te laten controleren en advies van u te ontvangen wat er wel en niet nodig is.

Kunststof rieten dak aanbrengen

Rieten dak vervangen door kunststof riet ca 375 m2

Partners

Partners van Casius