Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rieten dak leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rieten dak leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rieten dak leggen

Ontmossen van een rieten dak

Om welk gebouw gaat het? Hoofdgebouw (woning, boerderij, villa,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ons rieten dak is 5 jaar oud en is aan één zijde erg groen/slibbig aan het worden. Aan de voorzijde van de nok mist wat riet. Wij willen ons dak laten schoonmaken/ bijvullen en impregneren.

Ontmossen van een rieten dak

Het verwijderen van mos en alg op mijn rieten dak en eventueel bijstoppen. De oppervlakte is ongeveer 200 m2 en de hoogte van de woning is ongeveer 7 meter.

Rieten dak ontmossen

Het pand is ongeveer 10 bij 14 meter. Er zit veel mos op het dak. Dit ziet er niet prettig uit. Wij willen ons huis verkopen en daarom moet het er verzorgd uitzien.

Hellend Sarkindak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen, Leien. Wat is de oppervlakte van uw dak? Het dak is 160 m2 en inclusief 2 dakkapellen komt het op ongeveer 190 m2. We hebben nu een rieten dak wat we willen vervangen voor een dakpannen dak. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een rietendak en willen dit vervangen voor mooie dakpannen die passen bij het huis. Het is een traditioneel dak zonder isolatie en spaanplaat. Wat zouden de kosten hiervan zijn.

Rieten dak herstellen

Het dak is 350 m2 groot en 17 jaar oud. Ik wil 180 m2 ervan laten door dekken en 170 m2 ervan laten bijsteken. Het gaat om een rieten dak. Ik wil graag dat er iemand langskomt en kijkt of dit bevestigd kan worden. Er zal een steiger gebouwd moeten worden omdat het een hoog dak is.

Isolatie rieten dak

Het gaat om de isolatie van een rieten dak van een oude boerderij. Het betreft een oppervlakte van 330 vierkante meter.

Ontmossen van een rieten dak

Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 45 m2 Waarop moeten de rietwerken uitgevoerd worden? Bijgebouw (tuinhuis, poolhouse, stal,.. ) Moeten er extra werken uitgevoerd worden? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onderhoud rieten dak + klein deeltje ontmossen.

Onderhoud half rieten dak

Half riet, half pannendak. Hoofdbouw 10 x 7 meter met een zijdeur van 7 x 4,5 meter. Mos knippen, scheren en waarschijnlijk bijvullen.

Rieten dak vervangen

Voor het vervangen van nieuwe riet 12 meter lang en 4.50 breed per deel kunststof of echt riet nokvorsten dakkapel van ongeveer 10 meter breed

Onderhoud aan een rieten dak

Wij hebben een ander huis gekocht en deze rieten kap zal iets onderhoud aan nodig hebben. Het grootste gedeelte van de kap is van 2014, maar heeft zichtbare natte vlakken op het riet en wat mos plekken. De voorkant is van 2008 (50 m2) en daarbij komen de bindingen bijna in het zicht. Zijn er m2 prijzen waar wij mee kunnen rekenen? Ik heb wel wat foto's gemaakt, die kan ik toesturen.

Partners

Partners van Casius