Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van een lekkende dakgoot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van een lekkende dakgoot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van een lekkende dakgoot

Reparatie van een lekkende dakgoot

Dakgoot lekt op naad. Dit laten repareren en evt. Dakgoten schoonmaken.

Lekkage aan dak repareren

Een aantal weken geleden is een lekkage geconstateerd. Er is toen smeltwater van sneeuw door ons dak gelekt tot in de woonkamer. Wij zagen dit achter de schotten in onze slaapkamer langs de buitenmuur door de vloer naar de benedenverdieping sijpelen. Wij hebben zelf geen ladder etc om het dak op te klimmen en weten niet of de lekkage komt door kapotte dakpannen, een lekkende dakgoot of nog iets anders. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost voor iemand om het probleem te constateren en een offerte te maken voor een reparatie.

Lekkende dakgoot repareren

Controle + 2 (? ) reparatie/lekkages aan dakgoot voor- en achtergevel

Dakgoot vervangen

Vervanging of reparatie lekkende dakgoot ter hoogte van 3e woonlaag aan straatkant. Ongeveer 6 meter.

Lekkende dakgoot lekvrij maken

Reparatie van 2 kleine lekkages in de dakgoot op 2 hoog bij dubbel bovenhuis. Eventueel te combineren met het verwijderen van een zonnescherm op 1 hoog indien mogelijk.

Reparatie of vervanging dakgoten

We hebben een lekkende zinken dakgoot. Graag wil ik weten of deze te repareren zijn of vervangen moeten worden, en wat daarvan de kosten zouden zijn. Ook graag info over afscherming dakgoten voor blad. Denk ongeveer 6 meter voorkant en 6 meter achterkant huis. De goten hangen tussen de eerste en de zolderverdieping in.

Houten dakgoot reparatie

De houten dakgoot bak en de houten onderstreuners zijn door lekkende dakpannen verrot. Doordat de muur nat is geworden. De houten plaat aan de onderkant gaat over een lengte van 1 meter, klossen 5/6 stuks. De zinken bak is ok. Wat is het advies, nieuwe houten bak met steunen of reparatie.

Lekkende dakgoot repareren

Dakgoot is lek bij de hoek van ons huis. Het is een hoekhuis en we zagen dat de buitenmuur een natte plek heeft. Onder de dakgoot, in die hoek is nu ook de verf los aan het raken. Volgens mij is het een zinken dakgoot met een ombouw van trespa. Op vrijdagen zijn we de hele dag thuis. Wat verwacht u dat de kosten zijn voor deze reparatie en wat zijn de kosten voor eventuele vervanging over een lengte van 5.50 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Reparatie aan een lekkende zinken dakgoot

Ik heb een lekkage in mijn zinken dakgoot. Deze zit precies op een naad. Kunt u deze lekkage dicht kitten? Graag verneem ik van u wat het repareren van deze lekkage gaat kosten. De goot zit bij de eerste etage. We hebben een uitbouw ervoor.

Reparatie of vervanging van lekkende dakgoten

Mijn 2 zinken dakgoten van 8 meter lang ongeveer hebben lekkageplekken zichtbaar aan de onderkant en buitenkant van de dakgoot waar scheurtjes in de houten omlijsting zichtbaar is etc. Graag wil ik een offerte hoe duur reparatie is van de goten of de prijs v vervanging. Ook wil ik mijn dakgoten eerst schoon laten maken. Kunt u daar twee prijzen voor geven.

Partners

Partners van Casius