Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renoveren of vervangen dak met zonnecellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renoveren of vervangen dak met zonnecellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renoveren of vervangen dak met zonnecellen

Vervangen dakpannen, dak isoleren en dakgoten renoveren

Wij willen onze dakpannen laten vervangen. Het dak isoleren (buitenzijde) en dakgoten renoveren of vervangen. De voorkeur voor de isolatie is met folie. De afmetingen van ons huis zijn 26 x 5.5 meter. Het dak heeft een hellingshoek van 35 graden met een dakkapel erin, de kamer is 10 meter diep. De dakgoot breedte zou ongeveer 20cm moeten zijn, zink.

Dak renoveren

Ik wil mijn dak laten renoveren. Schuin dak met pannen inclusief beschot vervangen het beschot is van etoniet, daar zorg ik zelf voor dat het wordt aangepast. De woning is 5 x 8 meter qua oppervlakte, ik gok dat het dak ongeveer 50 m2 is. Ik wil gewoon standaard pannen terug zien.

Dak renoveren

Betreft vrijstaande woning, bouwjaar 1973, goed bereikbaar. Werk bestaat in ieder geval uit: Beoordeling huidige betonnen dakpannen en advies en plaatsing (vervangende) dakbedekking, Plaatsen renovatieplaten met hoge isolatiewaarde, plaatsing op huidig dakbeschot, incl. alle bijbehorende werkzaamheden, Vervangen loodslabben schoorstenen Vernieuwen/vervangen goot/regenwaterafvoer, Vervangen boeiboorden/dakranden. Het dak is ongeveer 70 m2.

Lichtdoorlatende platen vervangen

Vervangen/renoveren dak bijkeuken met lichtdoorlatende platen 2 maal 3 meter bij 90 cm plus afwerk strips etc. Vervangen vergaarbak.

Asbest verwijderen, dak isoleren en vervangen en schoorsteen renoveren

Ik wil graag een asbest dak verwijderen. Daarna isoleren aan de buitenzijden met nieuwe pannen en panlatten en het loot vervangen. Het gaat om een pannen dak van een twee onder 1 kap woning. Er is nog geen inventarisatierapport gemaakt. Aan de binnenkant is er isolatie, dat moet verwijdert worden. Er zit een flink dakkapel op. Hoe groot het dak is durf ik niet te zeggen. Het huis is ongeveer 40 x 5 meter en de nok is ongeveer 2 meter. Afvoeren graag apart vermelden op de offerte. Graag wil ik in aanmerking komen voor de subsidie regeling. De schoorsteen wil ik ook graag renoveren. Het is niet meer in gebruik, maar eraf halen wordt lelijk. Het moet opnieuw gevoegd worden en geïmpregneerd. De buren willen misschien mee doen. Graag ontvang ik een offerte.

Dak vernieuwen en nokvorsten smeren

Het renoveren of vervangen van vermoedelijk 550 dakpannen aan 1 kant (noordoostkant) en het smeren van nokvorsten van het hele huis en waar nodig vervangen van dakpannen. De rest het dak nagelopen. Graag de oude dakpannen afvoeren. Ik zou graag iemand langs hebben om de situatie te bekijken. Ik heb een offerte voor materiaal.

Het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om het isoleren vanuit buiten en het vervangen van de dakpannen. Wellicht moeten de panlatten ook vervangen worden. Het betreft een 'mansarde' dak ofwel franse kap van een vrijstaande woning. De conditie van het huidige dak voor zover te beoordelen is goed. Wel moeten (uiteraard) de dakpannen (Tuile du Nord) worden vervangen. In verband met de constructie is een zo dun mogelijke dakisolatielaag wenselijk. Wij denken zelf aan PIR met een Rd van 3,5. De afmeting grondoppervlak van onze woning is (l x b) 8,5 bij 6,5 m. De 4 dakvlakken zijn ongeveer 3,2 meter hoog. De onderste dakvlakken vallen buiten de reeds geïsoleerde spouwmuur, ik weet niet of deze dan toch mee geïsoleerd moeten worden. In het dak zit nu 1 dakkapel die vervangen moet worden en aan de andere zijde willen we er 1 extra bij hebben. 1 van 2 meter breed en 1 van 3 meter. Voorkeur gaat uit naar een aannemer die beide klussen aan kan, maar dit is niet noodzakelijk.

Garagedak renoveren

Ik heb een garagedak met asbestplaten ongeveer 27 m2 dit wil ik graag laten vervangen door een dakbedekking waar eenvoudig zonnepanelen op kunnen worden gemonteerd, dit hoeven geen pannen te zijn. De dakhelling is ongeveer 30 graden, graag verneem ik wat de mogelijkheden zijn, het is mogelijk dat ik zelf de asbest verwijder.

Dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen

Graag zou ik mijn dakkapel laten repareren, of vervangen als dat nodig is. Oppervlakte van het dak is 5 m². Het gaat om een dakkapel lekkage verhelpen en boeidelen, windveren en rabbatdelen vervangen voor Trespa. Ook graag het bitumen vervangen. Het de afvoer graag ook vernieuwen. Graag ook oude materialen afvoeren.

Dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam

Ik wil graag mijn dak laten isoleren en vernieuwen, (minder tocht/trek en beter leef klimaat) dit schijnt van buitenaf te kunnen en de betere manier te zijn. Uiteraard ben ik geïnteresseerd in eventuele andere opties. ik heb een tussenwoning uit 1953. Wat de leeftijd is van het huidige dak weet ik niet. Maar ik denk dat dit 30+ jaar is. het dak is ongeveer 2* 4* 6meter. er zit 1 dakraam in, die moet worden vervangen, mogelijk willen we een dakraam extra. Graag ontvang ik nog wat extra informatie, en ook een prijs indicatie, zodat ik beetje een idee hebt wat het zou kunnen gaan kosten.

Partners

Partners van Casius