Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renoveren of vervangen dak met zonnecellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renoveren of vervangen dak met zonnecellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renoveren of vervangen dak met zonnecellen

Dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen

Wij willen ons pannendak renoveren. Wij zijn nog niet uit of dit betekent het geheel te laten vervangen of het gewoon te laten isoleren. Wij willen waarschijnlijk ook twee dakramen, nieuwe dakpannen en zonnepanelen. Ik wil het liefst zoveel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen, maar dat is ook nog even afhankelijk van de prijs. Ik weet nog niet hoe groot de dakramen moeten zijn en wat de maten zouden moeten worden, dat wil ik graag nog even met u bespreken. Het dak is 42 m2.

De dakpannen van een hoekwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die het pannendak van mijn woning kan renoveren. Het gaat voornamelijk om het vervangen van de pannen. Het betreft een hoekwoning met ongeveer 140 m2 aan dankoppervlakte. Graag in onderling overleg wat betreft verbetering isolatiewaarde et cetera. Eventueel willen buren ook gebruik maken van dit werk. Overigens zijn er geen lekkages of andere ongemakken aanwezig.

Renoveren dak

Ik heb een zomerhuisje waarvan het dak bekleed is met dakpanplaten. Nu begint op de dakpanplaatrand de coating los te laten. Kunnen jullie dit opnieuw coaten of de platen vervangen? Graag ontvang ik advies. De afmetingen zijn 40-45 m2.

Een dak van een uitbouw renoveren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn uitbouw kan renoveren. Het betreft een houten dak van 5 bij 3 meter met in het midden een daklicht van ongeveer 2 bij 1. Ik zoek iemand die kan constateren of er een groen dak van gemaakt kan worden. Daarnaast is het waarschijnlijk noodzakelijk de dakconstructie (nu van hout) ook te vervangen.

Het renoveren van het platte dak en aanleg zonnepanelen

Onze nieuwe woning heeft een plat dak wat er al meer dan 30 jaar op ligt. We willen dit vervangen en dan ook direct zonnepanelen laten plaatsen. Het is vermoedelijk een houten dak waar bitumen op ligt. Dit moet waarschijnlijk EPDM worden. De woning heeft een eigen dak dus er hoeft geen rekening moet buren gehouden worden.

De panlatten en dakfolie vervangen van een puntdak

Ik wil graag mijn dak renoveren. Het is 70 jaar geleden dat er wat aan gedaan is. De pannen zijn nog goed, maar de panlaten zijn poreus en er ligt geen dakfolie. Graag zou ik dan ook nieuwe panlatten en folie willen laten aanbrengen. De afmeting van het dak is ongeveer 80 m2.

Dakpannen vervangen

Ik heb nu betonpannen en wil graag keramische pannen. Ik twijfel over Koramic, modula, oid. Graag op dezelfde panlatmaat. Ook lood is 35 jaar oud. Ook renoveren of vervangen. Het lood is 35 jaar oud en dit wil ik ook graag vervangen hebben. Ik zou ook graag de dakpannen in de offerte terugzien. De totale oppervlakte is 100 m2. Het gaat om een schuin dak met soort verspringing, het betreft een twee onder een kap woning.

Het renoveren van het dakappel

Wij willen onze 2 dakkapels laten renoveren en eea moet ook aan de hellend dak gedaan worden (oude of kapotte dakpannen vervangen), loodslappen repareren/vernieuwen, platte dak op de dakkapels moet waarschijnlijk ook vervangen worden en de houten delen van dakkapels vervangen met onderhoudsvrij materiaal (bv trespa). Ramen op dakkapels zijn van kunstof dus die kunnen blijven staan. Wij zijn opzoek naar een vakman die allereerst langs kan komen en alle werkzaamheden in kaart kan brengen, al het materiaal kan leveren en natuurlijk ook de klussen kan uitvoeren.

Onderste gedeelte dakbeschot vervangen

Het dakbeschot wat uitsteekt voorbij de gevel aan de rechterkant van de woning is slecht. Een aantal planken en balken (gordingen?) zijn verrot. Van binnen ziet het dakbeschot er goed uit Alleen het deel buiten de gevel zou vervangen moeten worden als dit mogelijk is. Eventueel in combinate met het renoveren van het dakkapel. Naast de gevel staat een ander pand met een pannendak.

Bitumen dak vervangen/renoveren

Mijn bitumen plat dak is aan renovatie/vervanging toe. Heb de afgelopen dagen lekkage gehad. Dit is voor nood gerepareerd. Ik denk dat er een nieuwe laag overgelegd kan worden. Is ongeveer 30 jaar oud. De afmetingen zijn ongeveer 500 X 300 cm.

Partners

Partners van Casius