Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het reinigen van een schuin pannendak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het reinigen van een schuin pannendak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het reinigen van een schuin pannendak

Dak reinigen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van dak van vrijstaande woning. Gaat om twee stenen schoorstenen en twee schuin hellende vlakken (ogenschijnlijk dakpan platen van zink) van totaal +/- 100 m2. Tevens op de nok (+/- 11 m) plaatsen van duifpinnen en roosterkapjes op schoorstenen.

Het reinigen van een schuin pannendak

Ik zoek een partij die het schuine pannendak van mijn woning kan schoonmaken ten behoeve van zonnepanelen die geplaatst gaan worden. Het dat is ongeveer 100 m2 groot.

Reinigen van het dak en de dakgoot

Ik wil mijn dak en dakgoten laten reinigen. Er ligt veel mos op. De dakgoot is 12 meter lang en het huis is 40-50 m2. Het gaat om een schuin pannendak.

Het dak reinigen en coaten

Ik wil de daken van mijn huis en garage schoonmaken en vervolgens coaten. Het gaat om een schuin dak en garage dak van ongeveer 250 m2. Het huis is ongeveer 8 meter hoog.

Dak laten reinigen en impregneren

Ik wil mijn dak laten reinigen en impregneren. Het betref een 2 onder 1 kap woning welke vanaf de eerste etage schuin loopt. Ik schat dat het 10 x 8 meter is. Wat is de beste tijd van het jaar om dit te doen?

Dak reinigen van mos

Het betreft een woning uit 1988. Aan de noordzijde groeit er mos op de betonnen dakpannen. Graag laat ik dit verwijderen en het dak reinigen. Eventueel dient er hierna een impregnatie laag geplaatst te worden. Dit zou ik graag separaat geoffreerd zien. De woning is 5 meter breed en dak loopt vanaf 2e etage schuin.

Voetlood en mastgoot vastzetten

Ik wil de voetlood van mijn achterdak (schuin) vervangen. Is meerdere malen gescheurd en gerepareerd. Ik wil daarnaast een offerte om de mastgoot opnieuw te laten beugelen naar hemelafvoer. En ik wil mijn dakgoten laten reinigen.

Dakpannen schoonmaken en coaten

Wij zouden graag onze dakpannen willen laten reinigen. Er zit veel mos op. Schoonmaken en coaten. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte! Zie Google maps voor het huis. Ik weet niet hoeveel m2 het dak is, kan ik nog wel opzoeken. Het is een driehoekig dak met erachter nog een schuin dak.

Pannendak reinigen en impregneren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het reinigen van mijn dak van totaal 80m2. Het betreft een schuin pannendak, waarbij de dakgoot begint op 2,5 meter hoogte. Op de foto op de volgende link kunt u zien hoe het dak eruit ziet (of kijk in de meegestuurde bijlage). De afmetingen zijn 6,5mtr(breedte)X6mtr(lengte) Kunt u mij vier offertes toesturen: - 1 offerte voor reinigen van 1x 80m2 - 1 offerte voor reinigen van 1x 80m2 inclusief impregneren - 1 offerte voor reinigen van 2 daken aansluitend op elkaar dus totaal 160m2 (mogelijk wil mijn buurman dit ook) - 1 offerte voor reinigen van 2 daken aansluitend inclusief impregneren Als het niet teveel gevraagd is kunt u ook nog 2 offertes maken voor de hele rij dan gooi ik de prijzen per dak in de brievenbussen bij mijn buren, graag dan ook 2x offerte inclusief/exclusief impregneren. Het hele blok bestaat uit 6 huizen en alle daken zijn aardig vervuild en zorgen voor veel mosafval dat naar beneden valt. Mogelijk kiezen er dus meer mensen voor als de prijs goed is. Ik hoor graag van u.

Dak reinigen en coaten

Ik wil graag mijn dakpannen laten reinigen en coaten/impregneren. Het betreft een schuin pannendak. Het gaat om ongeveer 140 m2.