Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 regenpijpen verleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 regenpijpen verleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 regenpijpen verleggen

2 regenpijpen verleggen

Beste, graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verleggen van 2 regenpijpen op mijn balkon. Het gaat om 2 horizontale stukken van ca. 2 meter. De een moet ongeveer 1 meter lager worden gelegd (over de vloer van mijn balkon), de andere pijp moet wel op dezelfde hoogte blijven maar ongeveer 30 cm opschuiven) zodat deze weer haaks op het verticale deel staat (ipv met bocht). Aan welke kosten moet ik dan ongeveer denken?

HWA laten verleggen

Door een verzakkende bodem / grond breekt de hemelwaterafvoer af. Het gevolg is waterophoping met lekkage in de kelder als gevolg. Klant wenst de HWA van zowel de woning als de schuur te laten verleggen dat de HWA afgevoerd wordt in een achter de tuin gelegen sloot. Graafwerkzaamheden zullen zich beperken tot ongeveer 2 meter (onder een overpad). Tevens wil de klant de goten en regenpijpen laten bekijken en eventueel laten vervangen of repareren, omdat deze ook niet optimaal functioneren. Uiteindelijk doel is geen vocht in de kelder te hebben en een goed functionerend HWA-systeem te hebben.

Dakgoten/regenpijpen vervangen, verleggen, schoonmaken

1. Schoonmaken twee dakgoten, beide 8,5 meter lengte (foto 1 bovenste dakgoot) en foto 5) 2. Vervangen dakgoot van circa 8,80 door dakgoot uit een stuk (kunststof). Foto 1 onderste dakgoot) 3. Betreffende afvoer/regenpijp terug aansluiten op de riolering (regenpijp is nu omgeleid naar een regenton)Foto 2. Lengte ongeveer 3,5 meter; 4. Idem voor een tweede regenpijp. Foto 3. Lengte ongeveer 4,5 tot 5 meter 5. Optioneel: bij zware regen klettert het water tegen mijn huis. Kan zijn dat de dakgoot verstopt is, of er een lekkage zit in de regenpijp, of het aansluitstuk. Tijdens werkzaamheden nader te bespreken. Zie foto's 3 en 4.