Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Regenpijp vervangen of herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: regenpijp vervangen of herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: regenpijp vervangen of herstellen

Verstopte regenpijp doorspuiten

Het gaat om appartementsgebouw met VvE. Een aantal regenpijpen rond het gebouw voert slecht water af. Graag een offerte voor doorspuiten van alle regenpijpen. Daarnaast ook optionele kostenraming voor vervangen van onderste kunststofpijpen door metaal, dit in verband met vandalisme. Er is er al een vervangen en dat wil ik overal laten doen.

PVC regenpijp vervangen

We willen graag onze pvc regenpijp vervangen. Ik hoor graag wat de kosten zijn. (zie foto bijlage)

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Graag zou ik in contact willen komen/een prijsindicatie willen vragen voor het vervangen van de dakgoten+regenpijpen aan de voor- en achterzijde van een vrijstaande woning met schuin pannendak. Het nieuwe materiaal (van dakgoten t/m beugels en eindkappen etc) heb ik onlangs echter al aangeschaft. In totaal betreft het 14 mtr dakgoot en 9 mtr regenpijp op een werkhoogte van 5,5mtr. Ik zie graag een reactie van u en een prettig weekend gewenst,

Regenpijpen en dakgoten vervangen

Graag zou ik in contact willen komen/een prijsindicatie willen vragen voor het vervangen van de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van een vrijstaande woning met schuin pannendak. Het nieuwe materiaal (van dakgoten t/m beugels en eindkappen et cetera) heb ik onlangs echter al aangeschaft. In totaal betreft het 14 meter dakgoot en 9 meter regenpijp op een werkhoogte van 5,5 meter.

Dakgoot van tweekapper vervangen

De zinken dakgoot van onze 2 onder 1 kap woning dient aan de voor- en achterzijde te worden vervangen. De lengte is aan beide kanten 14 meter. Tevens dient er een nieuwe regenpijp geplaatst te worden over een lengte van 2 woonlagen. De woning is goed bereikbaar.

Regenpijp met stormschade vervangen

Door de storm is de regenpijp van mijn dak naar beneden los geraakt en gebroken. Wat kost het om deze te vervangen door u? PVC regenpijp van 5 a 6 meter.

Lekkage bij het dak of de goot verhelpen

Lekkage bij hevige regenval. Waarschijnlijk capaciteitsprobleem goot en/of slechte voeg in de zinken goot. Zou eventueel ook nog een probleem met de pannen kunnen zijn. Oplossen van capaciteitsprobleem door een extra metalen regenpijp met afvoer naar een opvangput, niet op het riool. De buren hebben dit probleem ook. Tevens een reparatie van de zinkvoeg. Huis van vlak na de oorlog. Indien nodig ook nog pannen vervangen en/of goed leggen. In het plafond zit ook een kring door de lekkage.

Lekkage aan dakgoot herstellen of goot vervangen

Wij hebben een lekkage op de plaats waar de regenpijp aansluit op de dakgoot. Een groot probleem om er bij te komen komt omdat er een overkapping tegen het huis staat. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de situatie te beoordelen en op te laten lossen.

Regenpijp gedeeltelijk vervangen .

Gedeelte van regenpijp is niet goed en geeft lekkage buiten de regenpijp om.

Vervangen van de regenpijp

Het betreft het vervangen van de regenpijp. De pijp is ongeveer 5 meter lang en dient van zink te worden.

Partners

Partners van Casius