Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Regenpijp vastzetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: regenpijp vastzetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: regenpijp vastzetten

Beugel van de regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp aan de buitenmuur zit los. De pijp is naar mijns inziens nog prima in orde. Graag zou ik een indicatie ontvangen om de regenpijp beugel vast te zetten. De woning is houtskeletbouw.

Regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp is losgeraakt door de wind. Op 2 , 4 en 6 meter zit schade en dit wil ik graag gerepareerd hebben. Het is een huis met 4 woonlagen.

Regenpijp en opvangbak repareren

Graag de opvangbak van de regenpijp weer vastzetten en ook de regenpijp zelf. De plek zit tussen 2 huizen in en ik zelf kan daar niet bij.

Afgerukte regenpijp vastzetten

Door de storm is de regenpijp van de muur afgerukt. Graag een offerte voor nieuw te plaatsen pvc pijp. Deze moet vanaf het dak tot de vloer.

Losgeschoten regenpijp vastzetten

De regenpijp aan mijn dak van 3 laags woning is losgeschoten. Het water komt nu direct op mijn afdakje boven mijn voordeur. Pijp is niet beschadigd. Wat zijn de kosten voor het opnieuw vastzetten van de pijp. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. de klant geeft haar huisnummer door in een later stadium.

Diverse dakwerkzaamheden

De opdracht bestaat uit verschillende onderdelen: - Rechtzetten en vastzetten met schroeven van dakpannen ± 100 stuks - Vervangen zinken dakgoot ± 6,5 meter - Aanpassing houtwerk onder dakgoot - Vervangen van zinken rechthoekige regenpijp, 7 cm breed, op de foto links

Regenpijp vastzetten

VvE te Bleiswijk heeft een regenpijp waarvan de twee bevestigingsbeugels zijn gebroken. Graag zien we deze beugels vervangen.

Beugels van de regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp aan de buitenmuur zit los. Is naar mijn ziens nog prima in orde. Offerte om regenpijp beugels vast te zetten.

Dakgoten schoonmaken

1. Dakgoten voor en achter schoonmaken (ongeveer 2 bij 8 meter); 2. Daar waar nodig plaatsen van bladvangers; 3. De met Trespa bekleedde boeiboord zit op een plaats los: vastzetten; 4. Regenpijp achter zit beetje los van de dakgoot; 5. In een schoorsteenpijp zo'n anti "vogelding" plaatsen; 6. In een schoorsteenpijp zit een nest: verwijderen.

Losgeschoten regenpijp vastzetten

Onze regenpijp aan de achterkant van het huis is losgeschoten vanwege een klimop die eraan trok. We willen hem graag teruggeplaatst of vastgezet of indien nodig gerepareerd hebben.