Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van groen dak i c m zonnepanelen over 702m platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van groen dak i c m zonnepanelen over 702m platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van groen dak i c m zonnepanelen over 702m platdak

Groen dak realiseren flatgebouw 800m2

Bestaand dak is met bitumen en grind. Wij willen onze flat vergroenen en kiezen voor een duurzame oplossing zoals een groen dak. Wanneer het dak vervangen zou worden willen wij ook een inspectie laten uitvoeren op het beton om eventuele schade/scheuren te verhelpen. Ik dacht zelf aan een grasdak met eventueel een waterreservoir / automatisch sproeisysteem en/of maaisysteem. Het gaat om ongeveer 800m2, op de 4e verdieping. Graag ontvangen wij ook meer advies over de types groene daken en natuurlijk een uitvoerende partij.

Bestaande glazen dak van bestaande aanbouw vervangen

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Dit huis heeft (origineel vanuit de bouw, dus degelijk gefundeerd en gebouwd: geen knutselwerk) een aanbouw met daarop 1m balkon en 1m "serre-stijl dak" (schuine ramen). Wij willen de achtergevel laten optrekken tot 1 enkel plat dak, dat betekent grofweg: - bestaande balkon (zinkwerk) verwijderen - glazen dak verwijderen - steunmuur die de serre steunt verwijderen - de muren een stukje opmetselen - nieuw volledig geïsoleerd plat (bitumen?) dak plaatsen. De woning is ongeveer 6 meter breed, dus dit komt neer op ongeveer 6x2 meter. Op dit dak willen wij dan een " groen dak " realiseren. - zorgen voor goede aansluiting van bestaande hemelwaterafvoer en ook richting de balkons en serre's van de buren links en rechts. - plaatsen van nieuwe (kunststof) achterpui over de volledige (nieuwe) hoogte. Ik voeg een foto bij van de bestaande situatie en een foto van een ander huis in de buurt waarbij een dergelijke aanpassing al uitgevoerd is, ter inspiratie.

Een groen dak op mijn woning realiseren

Ik zoek een specialist die het dak van mijn woning kan voorzien van sedumbedekking. Het dat is ongeveer 42 m2 en is niet bedoeld als terras. Met wat het dak momenteel bedekt is, is nu niet bekend. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de specialist.

Twee groene daken realiseren

Willen een groen dak op de uitbouw van 6 meter bij 1.2 meter. Het betreft een nieuwbouw huis (nog op te leveren). Ook een groen dak op de houten berging van 3.80 meter bij 2.25 meter. De daken zijn momenteel bedekt met bitumen en de uitbouw is van beton en de berging van hout.

Een groen dak op een bungalow realiseren

IK zoek een dakdekker die het dak van mijn bungalow kan voorzien van een groendak. Het dak is momenteel bedekt met bitumen en van beton (waarschijnlijk). Daar zou ik EPDM en een groen dak voor in de plaats willen. Er liggen ook zonnepanelen op, die tijdelijk verwijderd moeten worden. Het gaat ongeveer om 75 m2.

Het realiseren van EDPM dak

Gaat om de schuur waar nu een lekkage is aan het golfplaten dak van het schuur. We denken erover om dit een nieuw dak met EPDM te vervangen. 10m2. Wij zitten er ook aan te denken dit dak om te toveren in een groen dak, graag meer informatie hierover. De schuur is 1 gebouw verdeelt over 2 schuren, dus ook die van de buren, graag de offerte opstellen voor 1 schuur en 2 schuren.

Dakbedekking vervangen wss door EPDM en extensief groen dak leggen

Wij willen dakbedekking laten vervangen (plat dak) van ons schuurtje. Het is een metselwerk schuurtje. Dit is de eerste helft, verder willen wij kijken of het mogelijk is om hier een extensief dak willen realiseren. Graag laten wij dan ook een draagkrachtberekening uitvoeren hiervoor, en een offerte ontvangen voor het realiseren van dit groene dak. Waarschijnlijk door EPDM omdat wij graag een extensief groen dak willen. Onze schuur is gekoppeld aan die van de buren en deze willen ook vervangen. De afmeting is 340 cm x 230 cm, totaal 340 x 460 cm

Groendak realiseren op schuur

Het betreft een schuurdak van bijna 10m2, waar op dit moment dakleer met grind op ligt. Het dak lekt licht! We willen het dak laten herstellen met een groen dak !

Sedumdakbedekking realiseren

Wij willen een groen dak, bv sedumdak. Het gaat om een schuin dak met ongeveer 100m2 oppervlakte. Door lekkage zijn wij toe aan vervanging van het dak, bij de overburen in een soortgelijk pand zien wij dat zij een sedumdak hebben gerealiseerd. Graag ontvangen wij meer informatie en eventueel een kostenindicatie over deze plannen.

Groen dak realiseren

Graag willen wij onderzoeken of het mogelijk is ons 45 m2 dak te vervangen voor een groen dak. Ik kan eventueel aanvullende foto's sturen van binnen en buiten.

Partners

Partners van Casius