Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC dakbedekking leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC dakbedekking leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC dakbedekking leggen

Dakbedekking op platte daken van een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en de ruwbouw is klaar. Ik wil er in januari graag dakbedekking laten aanbrengen op 130 m² plat dak. Het dak bestaat uit 3 delen van respectievelijk 80, 30 en 20 m². Het dak is al voorzien van dakisolatie, Ecotherm Topline XR, 2-zijdig gecacheerd. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor EPDM, PVC en bitumen dakbedekking, inclusief alle montagekosten.

Nieuwe dakbedekking op flauw hellend dak

Ik laat binnenkort door een aannemer mijn dak vervangen. Er wordt een geïsoleerd dak geplaatst en ik ben nu aan het bekijken wat voor afwerking ik daar op wil laten aanbrengen. Het gaat om een flauw hellend dak van ongeveer 150 m². Ik wil graag uw offerte ontvangen voor PVC, EPDM, APAX en bitumen. Ik verwacht dat het werk aan het dak pas in het nieuwe jaar zal starten.

PVC dakbedekking op een schuur vervangen

Mijn woning is 25 jaar oud en de pvc dakbedekking op mijn schuurtje stamt uit die tijd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van 6 m² pvc op dat dak. Er is geen sprake van lekkage dus het is niet urgent. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

PVC dak vervangen

Plat dak met 2 ontluchtingen van 2.5 x 3 meter vervangen in bitumen dakbedekking.

PVC dakbedekking aanbrengen

Ik heb een plat dak van 6.40 x 3.40 meter waar ik zelf EPDM dakbedekking op heb gelegd. Dat EPDM ligt niet naar mijn zin, er zitten luchtbellen in en ik vind het er niet goed uit zien. Ik ben ook bang dat de glazenwasser die soms op dit dak zal staan die luchtbellen kapot zal stoten, met lekkage als gevolg. Ik overweeg daarom om het EPDM door een vakman te laten vervangen door PVC dakbedekking. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Dakbedekking van stacaravan vervangen

De dakbedekking laten vervangen van een stacaravan in Oostvoorne. We hebben last van lekkage. Het betreft een Muller Batavier van 10 x 3.10 meter. De bedekking lijkt van zeil/pvc/kunststof te zijn In ieder geval geen bitumen.

PVC dakbedekking leggen

Het betreft het leggen van 50 m2 dakbedekking, 11 strekkende meter daktrim en 10 strekkende meter muurstrip.

PVC dakbedekking leggen

Ik wil mijn dak van ongeveer 45 m2 vervangen. Er moet pvc dakbedekking komen.

Dakbedekking geheel vervangen

Het huidige PVC dak lekt via de randen. De dakranden zitten vol gaten door hagel en vogel schade. Plat dak van 66 m2. Het dak bestaat uit beton met isolatie (waarschijnlijk nat) daarover de pvc. Wil graag een offerte voor PVC en voor Bitumen. Er zal dan een aansluiten naar de buren gemaakt worden. Er zitten 2 pijpen op het dak. Regen en cv.

PVC dakbedekking leggen

Het leggen van 25 MTR2 PVC dakbedekking op een legklaar dak waar isolatie van 100 mm is aangebracht. Het dak is 5.10 bij 4.90 meter, ongeveer 15 meter daktrim en twee uitlopen voor regenwaterafvoer. Diepte van de mastiekhoek is 100 mm ongeveer. Ik kan zelf mehelpen met uitleggen en schroeven materiaal uitrollen aangeven daktrim schroeven etc.

Partners

Partners van Casius