Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC dakbedekking leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC dakbedekking leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC dakbedekking leggen

Dakbedekking van stacaravan vervangen

De dakbedekking laten vervangen van een stacaravan in Oostvoorne. We hebben last van lekkage. Het betreft een Muller Batavier van 10 x 3.10 meter. De bedekking lijkt van zeil/pvc/kunststof te zijn In ieder geval geen bitumen.

PVC dakbedekking leggen

Het betreft het leggen van 50 m2 dakbedekking, 11 strekkende meter daktrim en 10 strekkende meter muurstrip.

PVC dakbedekking leggen

Ik wil mijn dak van ongeveer 45 m2 vervangen. Er moet pvc dakbedekking komen.

Dakbedekking geheel vervangen

Het huidige PVC dak lekt via de randen. De dakranden zitten vol gaten door hagel en vogel schade. Plat dak van 66 m2. Het dak bestaat uit beton met isolatie (waarschijnlijk nat) daarover de pvc. Wil graag een offerte voor PVC en voor Bitumen. Er zal dan een aansluiten naar de buren gemaakt worden. Er zitten 2 pijpen op het dak. Regen en cv.

PVC dakbedekking leggen

Het leggen van 25 MTR2 PVC dakbedekking op een legklaar dak waar isolatie van 100 mm is aangebracht. Het dak is 5.10 bij 4.90 meter, ongeveer 15 meter daktrim en twee uitlopen voor regenwaterafvoer. Diepte van de mastiekhoek is 100 mm ongeveer. Ik kan zelf mehelpen met uitleggen en schroeven materiaal uitrollen aangeven daktrim schroeven etc.

PVC dakbedekking vervangen

De 2 zolderdaken met een licht hellend dak dient te worden voorzien van een nieuwe PVC laag. De oppervlakte per dak is 35 m2 en de huizen zijn aangrenzend.

PVC dakbedekking aanbrengen

16 m2 pvc dakbedekking aanbrengen op een terras. Ondergrond is betonnen kanaalplaten. 1 zijde 7 m aansluiten op gevel, overige zijdes kan bestaande loodslap worden omgevouwen. Bestaande dakleer wordt door mijzelf verwijderd en afgevoerd.

Dakbedekking laten vervangen

Bestaande dak bitumen verwijderen en isoleren met R-6 waarde dan PVC dakbedekking maken van 93 m2 platte dak in Utrecht. Het is een dak van een derde verdieping. Uitvoering in oktober.

PVC dakbedekking op een plat dak aanbrengen

Compleet dak bekleden met isolatie en pvc dakbedekking incl. Randen, 2x dakdoorvoer (80) en 2 x ontluchting (100)

Nieuw plat dak aanbrengen

Ik wil mijn Pvc plat dak renoveren. Dit gaat compleet met isolatie, dakranden, 2 dak doorvoeren van 80 cm en 3 ontluchtingsdoorvoeren van 100 cm. Afmetingen zijn 100 m2. Het dak is 10 bij 10 meter. Er is 23 meter dakrand en 10 meter lasnaat met de buren (buren hebben een bitumen dakbedekking).

Partners

Partners van Casius