Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.

Polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre

Wij hebben een 25 jaar oude serre met een dak van polycarbonaat platen. Meerdaags, lichtdoorlatend maar wel mat. Het dak is opgebouwd in vier banen van ca 80cm breed en ca 350 cm lang twee banen zijn half vaste plaat, half schuifraam. De platen zijn vervuild van binnen en we hebben wat lekkage. Graag willen wij de platen en indien nodig de rubbers laten vervangen.

Serredak vervangen

Polycarbonaat platen 6 stuks op serredak vervangen waarschijnlijk incl strippen. 75 breed en 307 lang dikte 32 mm. Te Amstelveen.

Dak van serre vervangen

Graag willen wij het dak van de serre laten vervangen er lig nu polycarbonaat platen op deze willen wij er af kunnen we eventueel er zelf af halen en daarop willen wij isolatieplaten met daarop betonen snel Dekkers Serre dak is 5,5 x 2,8 M

Polycarbonaat platen vervangen

Ik wil graag in bestaande overkapping de Polycarbonaat platen laten vervangen het gaat hier om 4 platen. De lengte van 4 meter, de afmetingen zijn ongeveer 95cm breed. liggen op 3 meter hoogte.

Rubbers polycarbonaat platen vervangen

Wij hebben 9 platen waarbij de rubbers moeten vervangen worden. Platen zijn nog in orde de rubbers niet. Platen zijn ongeveer 4mtr lang

Polycarbonaat dak serre vervangen met nieuwe platen

4 polycarbonaat platen vernieuwen ivm schade cq ouderdom. De veranda is ongeveer 3 bij 3 mtr.

Polycarbonaat platen van de terrasoverkapping vervangen

Onze terrasoverkapping is inmiddels vele jaren oud en de Polycarbonaat opaal platen zijn aan vervanging toe en ook de rubbers. Het betreft een plaat van 980 mm x 3500 mm en 3 platen van 1200 mm x 3500 mm en moeten ter plekke op de juiste maat gemaakt en monteert worden incl. de rubbers 5 x 3500 mm en afvoer oude materialen graag een prijsopgave incl btw. en montage.

Polycarbonaat platen vervangen van serredak

Het betreft een serre van circa 4 meter bij 2.7 meter. Ik wil de polycarbonaat platen laten vervangen. Mogelijk zijn het 4 stuks. De serre is geplaatst in 1995, en heeft nu lekkage. De mogelijke oorzaak is dat de platen te kort zijn. Hierdoor komt er door de wind water onder. Het serredak is ongeveer 14 m2.

Vervangen polycarbonaat dakplaten serre

Aanbouw aan de achterzijde van de woning heeft dak met polycarbonaat platen. Deze platen dienen allemaal te worden vervangen inclusief alle profielen/ strips afdichting e.d. Zodat het dak weer waterdicht is. Profielen lekken en platen zijn beschadigd door hagel o.a. Aan 1 zijde buren... hun dak aanbouw is iets over mijn dak heen gelegd. De rest van het dak is vrij. Dak is 5 platen breed + stukje van 20 cm breed. De platen zijn 125 cm breed en 3/3,5 lengte. ( standaard) dubbele kanalen Kleur doorzichtig melk. Graag een all-in offerte. (materialen, arbeidsloon, afvoeren en aanbrengen)

Partners

Partners van Casius