Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Platen van dak verwijderen en leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: platen van dak verwijderen en leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: platen van dak verwijderen en leggen

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Dak van een schuur vervangen en vergroten en nieuwe dakgoten

Ik heb een flauw puntdak op een schuur met betonnen platen op een houten dakbeschot. Hier en daar heeft klimop voor scheuren in dat dak gezorgd. Ik wil daarom de betonplaten laten afvoeren en ook eventueel het hout daaronder laten vervangen als het nodig is. Daarna wil ik er geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen. Aan de de schuur bevindt zich nog een plat dak van 4 x 6 meter waar lekkage is. Ik wil het schuurdak laten vergroten tot in totaal 95 m², zodat het platte dak weg kan. Ook wil ik graag nieuwe dakgoten in de kleur van de dakpanplaten laten aanbrengen. Ik heb bij aankoop van dit pand een asbestvrij-verklaring ontvangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakrenovatie: dak volledig vernieuwen en isoleren

Rijtjes woning uit 1978, dakpannen dak, circa 63 m2, piepschuim isolatie platen aan buitenkant. Offerte aanvraag voor verwijderen oude isolatie, nieuw isolatie met hogere waarde leggen, nieuwe latten, nieuwe pannen, nieuwe boeiborden?

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Mansardedak renoveren en asbest verwijderen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1926. Het huis heeft een mansardedak met asbesthoudende platen onder het dakbeschot. Wij willen in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering en voor het isoleren van de kap aan de binnenzijde. Verder willen een overstek van ongeveer 30 cm aan zowel de voor- als achterzijde en alle dakpannen laten maken. De afmeting van het huis is 8 meter breed bij 9,27 meter diep. Het dak start aan de zijkanten van het huis bij de eerste verdieping en is symmetrisch. De bewerkte foto is hoe het zou moeten worden. Er is geen asbest-inventarisatierapport aanwezig, maar het asbest staat vermeld in de verkoopbrochure.

Golfplaten dak vervangen van schuurtje

Ik heb lekkage (scheurtjes in de platen) in mijn schuurtje met vezelcement golfplaten. De maten van het schuurtje zijn: lengte 3102 en breedte 2340 mm (vanuit bouwtekening). De wand aan de kant van de dakgoot van het schuurtje wordt ook steeds erg nat waardoor ik denk dat de huidige golfplaten wellicht net iets te kort zijn of er iets mis is met de positie of de staat van de dakgoot. Kortom de golfplaten moeten vervangen worden of nieuwe er bovenop geplaatst en er moet even naar de dakgoot gekeken worden.

Schuurdak bedekken met Onduvilla dakplaten

Wij hebben Onduvilla dakplaten gekocht en willen die laten bevestigen op het schuine dak van de blokhut in onze tuin. Het gaat om een oppervlakte van circa 35 m². De platen kunnen worden bevestigd op het huidige bitumen dak. Er is nu lekkage en daarom willen we de klus graag op korte termijn laten uitvoeren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Dak isoleren en nieuwe dakpannen leggen

Het gaat om het isoleren van het dak. Hier wil ik van buiten af platen pir 20 cm dik voor laten gebruiken. De oude dakpannen moeten worden verwijderd en nieuwe gelegd. Het huis is 6,70 bij 6,5 meter en het dak is niet zo schuin.

Solatube plaatsen op plat dak van garage

Het plaatsen van 1 solatube van 35 cm in Heesch. Het gaat om een garage met plat dak met daaronder houten balken + OSB platen. Wij hebben de solatube al. Dus het gaat om het maken van het gat, het plaatsen en het opnieuw waterdicht maken van het dak.

Partners

Partners van Casius