Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Platen van dak verwijderen en leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: platen van dak verwijderen en leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: platen van dak verwijderen en leggen

Geheel nieuw dak

Gaat om een 2 onder 1 kap uit 1958. Eternit platen als dakbeschot. Ongeisoleerd. Onze wensen: Geheel nieuw dak incl isolatie en dakkapel aan een zijde. Dak is 7 mtr breedt en heeft een nokhoogte van 2mtr. Dakkapel wordt 4mtr breedt. Offerte incl asbest verwijderen.

Dakbeschot verwijderen en vervangen

Verwijderen van 170 m2 dakbeschot, pannen worden eventueel weer hergebruikt na vervanging van het dakbeschot door bv OSB. Het gaat om Eternit platen. Onduidelijk is het of het om asbest gaat, er is dan ook nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het verwijderen van het dak en het vernieuwen van het dakbeschot? Graag een indicatieve prijs.

Nieuwe dakpannen leggen

Bestaande dakbedekking: metalen platen met dakpan relief op 10 cm dikke sandwichplaten, vervangen door pannen OVH rood van Monier. Ongeveer 110 m2 pannen. Huis heeft 1 schoorsteen, 1 dakkapel, met plat dak.

Nokpannen herstellen

Graag zou ik een offerte willen van het herstellen van de nokpannen, zodat het waterdicht is. Op 1 plek is er nu lekkage aanwezig. Daarnaast zou ik graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van het gehele dak. Het gaat om een tussenwoning uit 1954. De pannen en de asbest platen die hieronder liggen dienen te worden verwijderd. Hierna zullen er nieuwe pannen en latten geplaatst moeten worden. Eventueel zal er ook geïsoleerd moeten worden.

Dakrenovatie van een schuin pannendak

Ik wil het dak laten renoveren. Het gaat om een schuin dak van 23 m2 met dakkapel en daar moeten nieuwe houten platen, dakpannen en isolatie komen. Het dak is op de 2e verdieping.

Plat dak isoleren

Ik wil graag een plat dak van ongeveer 75 m2 laten isoleren. Er zit een soort van lichtstraat erin. Daarna moeten er bitumen platen gelegd worden.

Asbesthoudend dak vervangen

Wij wonen in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1964 met ongeveer 175 m² asbesthoudende eterniet platen op het dak. Wij willen dat dak volgend jaar laten saneren. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Dak renoveren

Uitvlakken van een dak, isoleren van dak (buitenkant) met platen van 9 cm en bedekken met betonpannen. Het dak is ongeveer 80 m2 en het huis staat in de omgeving van Franeker (friesland)

Asbestdak verwijderen en nieuw dak aanbrengen

Het betreft twee gebouwen waar asbest daken verwijderd dienen te worden. Een tolhuisje en een landbouwschuur. Voor het tolhuisje liggen de dakpannen al klaar. De constructie zou goed zijn. De landbouwschuur is erg donker en daar wil ik platen op met een aantal lichtdoorlatende platen. Hiervan moet de constructie beoordeeld worden. Uitvoering in overleg.

Schuurdak vervangen

Schuur met plat dak is ongeveer 30 jaar oud. Dak is aan vervanging toe. Dak lekt. 1 of 2 balken zijn plaatselijk verrot, deze moet(en) sowieso vervangen worden. En wellicht 1 of 2 platen vanwege het vocht en de schimmel. Dak is ongeveer 4,5 meter lang en 2,5 meter breed. Op het dak ligt grind. Nieuw dak graag uitgevoerd zonder grind. Wil graag snel het dak laten vervangen, want elektra/ accu's hebben last van het vocht in de schuur. Locatie is goed bereikbaar. Brandsteeg bereikbaar vanaf openbare weg.

Partners

Partners van Casius