Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak vervangen van woning met isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak vervangen van woning met isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak vervangen van woning met isolatie

Plat dak aan de buitenkant isoleren

Plat dak van een bungalow, ongeveer 120 m2. Huidige bitumenlaag ongeveer 5 jaar geleden geplakt. We willen ook zonnepanelen plaatsen.

Overkapping aan tuinschuur

Ik wil een L-vormige houten overkapping aan de tuinschuur. Maten schuur ca. 300 x 180 x 260 H) Korte zijde ca.180 x 120 met plat dak en lange zijde 480 (=tuinbreedte) x 200. Dak licht hellend. Er is een duidelijke schets gemaakt. Svp prijsopgaaf en mogelijk aanvullende ideeen voor uitvoering.

Plat dak bedekken

Wij willen ons garagedak opnieuw laten bedekken wegens lekkage. Afmeting 3,5 x 7m. In principe met EPDM, maar graag ook een offerte voor bitumen.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

Ik heb recent een huis gekocht, hier is een stuk aangebouwd dit zorgt er helaas voor dat het wat donker is. Ik wil hiervoor een lichtstraat plaatsen van ongeveer 150 x 100 cm. We hebben een plat dak van vermoedelijk beton. Ik denk niet dat het echt geïsoleerd is. Ik ontvang graag offerte met montage. Ik zoek iemand die dit begin mei kan doen, maar als het iets later wordt dan begrijp ik dat ook. Alvast bedankt.

Vogelwering/netten herstellen op plat dak

Op het dak van ons kleinschalig appartementen gebouw zijn de vogelweringnetten hier en daar los gekomen en soms een beetje gescheurd. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan repareren en vastzetten.

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.

Het verhelpen van een behoorlijk lek schuurdak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuurdak kan renoveren. Het gaat om een plat dak van 3 bij 4 meter wat bedekt is met bitumen en een houten constructie heeft. Het dak is behoorlijk lek en ik zoek hier een goede oplossing/vakman voor.

Nieuwbouw plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van dakbedekking van onze te nieuw bouwen plat dak ca. 105 m2.

Partners

Partners van Casius