Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak vervangen (bitumen) ca 50 60 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak vervangen (bitumen) ca 50 60 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak vervangen (bitumen) ca 50 60 m2

Herstel plat dak

Lekkage in roofing plat dak 12 X 2 m, drainage tegels waarvan de noppen vastgeplakt zijn aan de roofing. Indien vervanging nodig : EPDM.

Plat bitumen dak vernieuwen

Het gaat om het vervangen van de 23 jaar oude bitumen dakbedekking van de ca. 25m2 garage. Door een EPDM dakbedekking, waar eventueel een groen dak op gelegd kan worden

Inspectie plat dak 6 woningen

Gaarne inspectie/platte daken van 6 woningen. Waarvan 1punthoekwoning is gesitueerd.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Aanbrengen van bitumen En daktrim op plat dak van 5 x 4 meter met 2 dakramen van 80 x 165cm. Inclusief vastschroeven isolatie (pir 14cm)

Dakbedekking vervangen

Heb een plat dak van ongeveer 140 m² .het dak is belegd met kunststof folie ! Na een flinke hagelbui heb ik rond de 40 kleine gaatjes op het dak , met een lekkage tot gevolg ! Bedoeling is om over de oude laag een nieuwe laag aan te brengen van EPDM of anders weer kunststof folie .

Dak isoleren

Ons huis heeft een deels plat dak, deels schuin. We overwegen een dakkapel te laten plaatsen in het schuine deel. Er is nog een kleiner schuin deel waar zeker geen dakkapel komt. Plat dak is zo'n 5,5 x 4 m met bitumen erop, bitumen ligt op vloerdelen (houten plank). We hebben tevens een spouwmuurisolatie offerte liggen, 35 m2 EPS parels 18 mm, spouwdiepte max 6 cm incl spouwafscheiders. Misschien kan er een combinatie opdracht van gemaakt worden. Indien mogelijk willen we profiteren van de RVO subsidie.

Plat dak op een woonark opnieuw bedekken met bitumen

Het gaat om een 70 m2 plat dak op een woonark met schoorsteen doorlaten en afvoergaten. Ligt vol op de zon. Is na 20 jaar poreus geworden. Nieuw hoogwaardige kwaliteit bitumen gewenst. Graag erkende vakman.

Het renoveren van het platte dak en aanleg zonnepanelen

Onze nieuwe woning heeft een plat dak wat er al meer dan 30 jaar op ligt. We willen dit vervangen en dan ook direct zonnepanelen laten plaatsen. Het is vermoedelijk een houten dak waar bitumen op ligt. Dit moet waarschijnlijk EPDM worden. De woning heeft een eigen dak dus er hoeft geen rekening moet buren gehouden worden.

plat dak vanaf buiten isoleren met XPS

Bestaand plat dak vanaf buiten isoleren met XPS. Dakbedekking is nog goed, er ligt nu alleen grind op het dakje cq 1 meter bij 3 meter.

Bitumen van schuur en carport dak vervangen

Het is een 45 m2 plat dak van de schuur en carport. Er ligt nu bitumen op. Dit wil ik laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius