Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak renoveren

Daklekkage opsporen

Ik heb last van een lekkage en ik weet niet waar het vandaan komt. Het komt wel uit het dak. Ik heb een plat dak van 7 x 3 meter en een stukje schuin dak van 3 x 4 meter. Ik wil graag weten wat de oorzaak is en dit laten verhelpen.

Dakleer op schuur

Vernieuwen van dakleer op schuur (plat dak) Indien mogelijk overlagen over bestaande laag. Als overlagen niet kan, maar vervanging van dakleer: de boeiborden hoeven niet vervangen te worden (is trespa). Afmeting 8 x 2.5 m.

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.

Lekkage verhelpen in de erker

Lekkage gehad aan de erker in de woonkamer. Plat dak ongeveer 5 bij 1 meter. EPDM over het oude dak leer plaatsen.

Bitumen dak lekkage repareren en isoleren van buitenaf

Ons dak is bekleed met bitumen en lekt, deze is ongeveer 30 m2. Wij zouden deze dan gelijk van buitenaf willen isoleren (isolatie 7 cm) en boeidelen laten plaatsen/vervangen. We willen of EPDM of bitumen, graag op advies wat het beste is. Ik vermoed dat we nu geen isolatie hebben. Dak is goed bereikbaar. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen)

Plat dak EPDM vervangen

Het gaat om een platdak met zeil van onze woning, deze moet vervangen worden door epdm. Het gaat om een dak op de tweede verdieping met 2 uitlopers. Het oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Reparatie lekkage bitumen dak en tevens bij lichtkoepel

Ons huis is een eindwoning, ca 6m hoog (2 verdiepingen) met een bitumen plat dak, 5 bij 9 meter. Wij hebben lekkage aan de achtergevel, vermoedelijk op de plek waar de regenpijp aansluit op het dak. Ook hebben we een ronde plexiglazen koepel waar de afdichting niet goed meer van is, en waar water onderdoor komt. Wij willen graag een prijsopgave, of contact met u over wanneer u ter plekke kunt komen kijken om tot een prijsopgave te komen, voor reparatie hiervan.

Ophogen dak

In voorbereiding van plaatsing stalen lessenaarsdak tegen gevel (3,8m x 1,9m), plat dak +/- 44 cm ophogen in een gebied van 15 m2. Ook wil ik een nieuwe lichtstraat van 190 cm x 380 cm laten plaatsen. Foto's zijn van toekomstig lichtstraat.

Groen dak (sedum) op garage

We willen graag op onze garage en op onze uitbouw een sedum dak. Het dak is plat. We zijn nieuwsgierig naar de kosten. Het gaat om een totaaloppervlakte van 20m2. Wij denken aan extensief. Er is nog geen draagkracht berekening uitgevoerd.

Sedum dak garage (30m2)

Van ons nieuwe huis in Driebergen is het dak van de garage (plat 30m2) verouderd en moet daarom opnieuw gedekt. Wij zouden graag een groen (sedum) dak willen en willen daarom graag weten wat dit zou kosten. Bij voorbaat dank!

Partners

Partners van Casius