Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak opnieuw bedekken (800 m2)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak opnieuw bedekken (800 m2). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak opnieuw bedekken (800 m2)

Dakbedekking vervangen

Heb een plat dak van ongeveer 140 m² .het dak is belegd met kunststof folie ! Na een flinke hagelbui heb ik rond de 40 kleine gaatjes op het dak , met een lekkage tot gevolg ! Bedoeling is om over de oude laag een nieuwe laag aan te brengen van EPDM of anders weer kunststof folie .

Dak isoleren

Ons huis heeft een deels plat dak, deels schuin. We overwegen een dakkapel te laten plaatsen in het schuine deel. Er is nog een kleiner schuin deel waar zeker geen dakkapel komt. Plat dak is zo'n 5,5 x 4 m met bitumen erop, bitumen ligt op vloerdelen (houten plank). We hebben tevens een spouwmuurisolatie offerte liggen, 35 m2 EPS parels 18 mm, spouwdiepte max 6 cm incl spouwafscheiders. Misschien kan er een combinatie opdracht van gemaakt worden. Indien mogelijk willen we profiteren van de RVO subsidie.

Plat dak op een woonark opnieuw bedekken met bitumen

Het gaat om een 70 m2 plat dak op een woonark met schoorsteen doorlaten en afvoergaten. Ligt vol op de zon. Is na 20 jaar poreus geworden. Nieuw hoogwaardige kwaliteit bitumen gewenst. Graag erkende vakman.

Het renoveren van het platte dak en aanleg zonnepanelen

Onze nieuwe woning heeft een plat dak wat er al meer dan 30 jaar op ligt. We willen dit vervangen en dan ook direct zonnepanelen laten plaatsen. Het is vermoedelijk een houten dak waar bitumen op ligt. Dit moet waarschijnlijk EPDM worden. De woning heeft een eigen dak dus er hoeft geen rekening moet buren gehouden worden.

Dakbedekking plat dak

Graag een offerte voor onze nieuw te bouwen woning met plat dak incl. isolatie en alle benodigde doorvoeren en daktrim. Het dak (OSB 18mm) ligt reeds op afschot. RC 6.0 minimaal voorkeur voor bij EPDM van 1.5mm Het totale oppervlak bedraagt ca. 260m2.

Plaatsen van platdak

Na verwijdering golfplaten staat hier een garage van 26 m2 zonder dak. Daar moet een plat dak op, waarschijnlijk nu of later met lichtkoepels.

Dakrenovatie epdm

Dak renovatie en/of vernieuwen inclusief dakgoot (pannendak). Voorkeur voor een dak renovatie bedrijf welke tevens bekend is met epdm daken. Dit ivm een toekomstige vervanging van een bitumen plat dak gedeelte. Gaat om een halve Franse kap.

boeidelen/boeiboorden vernieuwen

Mijn aanbouw met plat dak heeft een flinke boeiboord rand. Lengte: 24,60 m. Hoogte: 34 cm Het boeiboord moet vervangen worden. Eventueel ook dakbedekking controleren en mogelijk vervangen. Oppervlakte 49 m2. Op dit dak liggen nu zonnepanelen. Wil graag mogelijkheden omtrent boeiboord horen van vakman.

Groendak aanleggen

Ik wil graag een dak plaatsen van sedum extensief groen dak op circa 55 m² plat dak op de aanbouw, schuur en dakkappel. De woning is uit 1993 en de aanbouw van 2007, de dakkappel is in 2019 geplaatst met versterkte dakconstructie (voor evt. zonnepanelen) en is circa 15 m². De capaciteit moet minimaal 30 l/m² zijn en bevat in ieder geval anti-worteldoek, drainage, substraat en sedum. De totale oppervlakte is 55 m2 en bestaat uit garagedak en aanbouwdak, en dakkapel op zolder.

PVC dak met 5cm pir plaat

Het gaat om een plat dak met bitumen en 5cm pir plaat ca. 100m2. Hier wil ik graag een extra pirplaat van 5cm en vervolgens een pvc dak overheen. Mijn vraag is of dit kan, wellicht met een extra laag er tussen. Er zit een afzuig en rookkannaal in het dak.

Partners

Partners van Casius