Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak opnieuw bedekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak opnieuw bedekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak opnieuw bedekken

Groen dak aanleggen

Ik wil een nieuw groen dak aan laten leggen. Het gaat om een woonark van 6 bij 18 meter met een plat dak. Er ligt nu bitumen op, maar dit hoeft niet verwijderd te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Platdak woonark isoleren en opnieuw plaatsen dakbedekking

Bestaand plat dak met bitumen op woonark ca. 90 m2 isoleren en opnieuw dakbedekking plaatsen. Het dak is goed bereikbaar. Het dak wil ik vanaf buiten isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies, ik zit wel zelf te denken aan iets van hardschuim platen. Over het best te gebruiken dakbedekking ontvang ik ook graag advies, ik zit zelf aan bitumen te denken, maar sta open voor uw ideeën.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. We willen een dakraam van ongeveer 1 bij 1 m. Graag overleg ik met u over de mogelijkheden. Het kozijn van kunststof. Ik heb een plat dak van beton van ongeveer 20/ 25 cm.

Het isoleren van een plat dak van een schuur

Ik wil graag offertes ontvangen voor het isoleren van een plat dak van een schuurtje van 8m2 Het moet gespoten worden.

Groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid een van onze daken van het bedrijfspand te voorzien van groen-dakbedekking. Het gaat om een plat dak. Er liggen kiezels op, maar ik weet niet wat de huidige dakbedekking is. Zou u ons een vrijblijvende offerte kunnen doen toekomen? Het gaat om een plat dak, met een oppervlakte van ca. 3.000 m2. En zou u daarbij kunnen aangeven aan welke voorwaarden het dak moet voldoen voor dit type dakbedekking en wat er aan onderhoud moet worden gedaan?

Carport dak dichtbranden

Het betreft een plat dak van een carport van 12 bij 6 meter met een totaal oppervlakte van 72 m² uit te voeren met daktrim van 36 meter en 2 stuks hemelwater afvoer. Het dak is afgewerkt met underlayment en behoeft geen isolatie. Als extra graag een prijsopgaaf voor hetzelfde dak maar dan van 54 m² en 30 meter daktrim.

Dak renovatie

60 m2 plat dak vervangen, isoleren en oude bitumen verwijderen. Zinken dak rand vervangen. 2e dak van 34 m2 na kijken of deze nog in orde is en oude schoorsteen verwijderen.

Dak vervangen en groen dak realiseren

Wij hebben een aanbouw uit 1984 met ongeveer 40 m2 plat dak (waarin twee lichtstraten). De huidige dakbedekking is in bedenkelijke staat en zal eens vervangen moeten worden. Ik wil graag onderzoeken of het voor ons tot de mogelijkheden behoort om er direct een groen dak van te maken. Onderhoudsvrije groene daken spreken mij aan. Ik hoor graag wat hier de mogelijkheden zijn en wat een indicatie voor de kosten hierin gaan zijn.

Groendak plaatsen

Het betreft een plat dak met opstaande rand, voorzien van 2 regenpijpen voor de afvoer van water. De bitumen zijn 5 jaar oud. Afmeting ca 3.5 m x 6 m. Wij hebben een voorkeur voor een sedemdak bestaande uit een rol en niet uit compartimenten. Ik vraag u een gespecificeerde offerte en een tijdinschatting wanneer het dak geplaatst kan worden.

Platdak dekken

Ik heb een plat dak van 65 m2. Nu wil ik een dakterras aanleggen. Het dakleer is waarschijnlijk nog in goede staat (ongeveer 20 jaar oud), maar ik wil het vernieuwen zodat het later niet hoeft als het dakterras erop ligt. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn. Momenteel ligt er een oud dakterras op en grind, wat ik zelf zal verwijderen. Het dak ligt op de 4e verdieping, deze is bereikbaar via een dakgat via een dakluik.

Partners

Partners van Casius