Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak op de uitbouw vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak op de uitbouw vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak op de uitbouw vervangen

Plat dak vervangen

Plat dak van 20 tot 25m2 vervangen. Nu bitumen. Ik wil graag kunststof + isolatie.

Lichtkoepel plaatsen

Ik heb een plat dak met bitumineuze dakbedekking. Ik wil een lichtkoepel in mijn badkamer. Graag een offerte met een koepel die open kan en een die niet open kan.

Plat Dak

, wij willen graag van u per mail een offerte ontvangen om een plat dak met epdm te restaureren . Het plat dak is plus minus 25 x 10 meter Ik hoor graag van u , met vriendelijk groet , Klaas Jan

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of bij een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot.

Lekkend dak herstellen

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak van de uitbouw aan de woonkamer. Ongeveer 11 m2.

Plat dak repareren

Een daklekkage opsporen en repareren. Het lekt op één plek. Het is een plat dak op zolder. Het water loopt niet goed weg dus bij veel regen loopt het water op en dus ergens door een scheurtje naar binnen. Ik denk zelf dat een nieuwe laag op de oude laag al voldoet. De dakbedekking zal een jaar of 15 oud zijn.

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.

Plat dak bedekken

Bestaand plat dak met roofing. Totaal 90 m². Op de roofing komt 12cm eurothane +EPDM. Afwerkingsprofielen alleen voor en achtergevel 22 lm.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Plat dak. De lekkage betreft druppels vanuit het plafond op verschillende plekken, in een rechte lijn over in totaal circa 2 meter.