Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak op de uitbouw vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak op de uitbouw vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak op de uitbouw vervangen

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

Plat dak 10. 3 bij 4m oude dakbedekking verwijderen dan nieuw dak 5cm dikke isolatie met bitumedakbedekking en nieuwe daktrimmen aanbrengen er zitten 2 afvoeren op het dak en 2 ontluchtings kappen er op

Nieuw plat dak plaatsen

Ik wil graag een nieuw plat dak plaatsen van 14 m2 tussen 4 muren. Het is een soort patio/terras wat dicht gemaakt moet worden.

Plat dak vervangen en mogelijk isoleren

Het oude grind en het bitumen dient te worden verwijderd. Hierna moet er een nieuwe daklaag aangebracht worden en eventueel een isolatie. Het dak dient beloopbaar te zijn en de oppervlakte is 4 bij 4 meter. Er is nog geen lekkage aanwezig.

Boeiboord vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen. Het gaat om het stuk hout van 6 meter aan de achterzijde van de bovenwoning. Deze is bereikbaar via het dakterras. Het is een plat dak. Moet de bedekking weer teruggeplaatst worden?

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8x3meter

Nieuw dakleer leggen

Nieuwe dakleer leggen op een plat dak van 8x4 met ongeveer de helft nieuwe plafondplaten !

Daklekkage aan chalet repareren

Daklekkage repareren het gaat om een plat dak van 12 m2 van een chalet. Er is een boom door de storm tegen de zijkant aangevallen, daktrim en balk eronder is stuk dus een nieuwe balk en trim en nieuw dakbedekking. Graag een offerte wat ong. De kosten zijn. Binnen lekkage doordat balk doormidden is en daktrim kapot is. Dus en lekkage en dakreparatie.

Dak van een tuinhuis op een tuinpark renoveren

Bij mijn tuinhuisje op het tuinpark (28 m2) met plat dak, wil ik het dak laten nakijken/renoveren en een lichtstraat piramide laten plaatsen indien mogelijk voor meer licht en hoogte.

Plat dak op de uitbouw vervangen

Ik wil het platte dak van de uitbouw keuken vervangen. Het gaat om ongeveer 9 m2 en isolatie moet ook vervangen worden. Dit wordt gezamelijk met de buurvrouw betaald.

Plat dak vanwege een daklekkage herstellen

Repareren of vervangen van het platte dak 60 m2. Op het moment ligt een kunststof dak op mijn woning. Ik wil weten wat de opties zijn voor een nieuw dak.

Partners

Partners van Casius