Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plat dak op de uitbouw vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plat dak op de uitbouw vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plat dak op de uitbouw vervangen

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor ons nieuwe huis willen we voordat we erin trekken het gehele dak vervangen. Het huis is uit 1952 en is voorzien van een pannendak met eterniet dakbeschot zonder isolatie. Het gehele dak oppervlak is 150m². Het doel is om de huidige dakpannen eraf te halen en te bewaren voor de schuur, (dit kunnen we zelf doen) het eterniet te laten verwijderen en het dak aan de buitenzijde te isoleren met isolatie platen. Ook staan er twee dak kapellen op het huis waar ook het dak vervangen moet worden. We willen dit (indien mogelijk) veranderen van plat dak naar puntdak. Na het isoleren willen we het dak voorzien van nieuwe (keramische) dakpannen. Ook zullen de dakgoten vervangen worden. In overlag is het mogelijk om diverse werkzaamheden zelf uit te voeren of te assisteren. Ps. De aanvang datum is in overleg. Gr Wilco Loop

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik zou graag een offerte willen opvragen voor isolatie plat dak (buitenzijde). Moet er dan ook nieuwe dakbedekking komen? Mogelijk dat dan gelijk ongebruikte schoorstenen verwijderd kunnen worden. Oppervlak van het dak is ca. 9 x 4 meter. Het idee is dat na isolatie van het dak (gedeeltelijk) geschikt is voor zonnepanelen, kan dit met isoaltie aan de buitenzijde?

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft twee dakkapellen van 6meter bij 1,8meter per dakkapel. Momenteel zit er bitumen maar dit moet vervangen worden met epdm. Toegang naar beide dakkapellen kan via de ramen van de dakkapellen. Er is geen valgevaar omdat de dakkapellen tussen twee schuine daken zitten.

Plat dak bedekken

Leggen van laminaat. 28 vierkant meter.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ik wil een plat dak liefst zonder al te hoge opstaande rand van 6. 30 m x 3m. Zo goedkoop mogelijk.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken in de tuin hebben wij een schuur gebouwd met een plat dak van circa 20m2 met 1 schuine zijde. We zijn op zoek naar een dakdekker die het dak bedekt met EPDM.

Dakbedekking op plat dak

Dakbedekking 200m2

Plat dak met bitumen en grind extra isoleren

Ik wil mijn dak van 33,2 m2 extra isoleren door de vakman. Misschien wel met dakplaten van polystyreen isolatie dikte 60 mm. Momenteel ligt er bitumen bedekking en grind. Graag advies over de mogelijkheden, graag een zo onderhoudsvrij mogelijke oplossing.

Dak vernieuwen en isoleren

Het gaat om isolatie van een plat dak van 6 bij 10 meter. Huidige dakbedekking is dicht, wel oud, en de reden voor vernieuwing van het dak is het plaatsen van zonnepanelen. Het dak heeft een paar doorvoeren voor ontluchting en een enkele doorvoer voor de CV-ketel van zolder. Het dak ligt ongeveer op 17 meter hoogte vanaf de straat gemeten.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Klus van 10. 000m2 in ijmuiden Gaat enkel om het branden is recht toe recht aan... dakleer alles word geregeld en op dak gezet Alleen gasfles en brander mee nemen en wat handgereedschap wat je sws nodig hebt om de klus te klaren