Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van dakgootbescherming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van dakgootbescherming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van dakgootbescherming

Plaatsen van dakgootbescherming

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van Mertens dakgootbeschermers, verkrijgbaar bij Gamma, op 2 dakkapellen, elk 4 meter lang en 2 gevels, elk 5,5 meter lang. Indien nodig kan ik de dakgootbeschermers zelf aanschaffen.

Dakgootbescherming aanbrengen

Ik zou graag de prijs willen weten van het plaatsen van dakgootbescherming. De totale lengte is ongeveer 40 meter.

Dakgootbescherming plaatsen

We willen graag dakgootbescherming i.v.m. vogels die onder de dakpannen gaan zitten. Gaat om 4 á 5 meter en alleen de voorzijde van de woning. Het betreft een hoekwoning.

Dakgootbescherming aanbrengen

Het gaat om het plaatsen van een dakgootbescherming over ongeveer 19 meter. Het is een koperen dakgoot van 20 cm breed, halfrond en een 4 meter aluminium dakgoot van 15 cm breed en 10 cm breed.

Dakgootbescherming plaatsen

Graag zou ik een globale offerte ontvangen over een dakgootbescherming. Het betreft een 2 onder 1 kap woning voor zowel de voor- als achterzijde. De goten zijn ongeveer 5,5 meter lang. Graag reageren via email i.v.m. slechte bereikbaarheid op gsm.