Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen 27 m2 dakbedekking bitumen en isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen 27 m2 dakbedekking bitumen en isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen 27 m2 dakbedekking bitumen en isolatie

Plaatsen 27 m2 dakbedekking bitumen en isolatie

Plat dak van garage 27 m². Wil zelf de oude dak bedekking verwijderen. Nieuwe dakbedekking bitumen met isolatie van buiten.

Bitumen plat dak vervangen

Ik wil het ongeveer 50 m2 platte dak laten vervangen of opnieuw laten bedekken over de oude laag heen. Weet niet wat wel of niet kan. Op het platte dak zitten 2 lichtkoepels. Het dak ligt nu 27 jaar en lekt niet. We willen het laten vervangen door eventueel EPDM. We willen het vervangen, omdat we zonnepanelen op het dak willen plaatsen.

Dak isoleren en pannen terug plaatsen

Het pannendak van onze tussenwoning wil ik graag laten isoleren. De huidige pannen mogen daarna ook worden terug gelegd. Er is 1 dakkapel aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 27 m2 groot. In de toekomst willen wij zonnepanelen laten plaatsen op het dak.

Dakramen verwijderen en pannendak dichtmaken

2 oude Veluxramen dienen worden te verwijderd, kan ik zelf afvoeren en het dak dichtzetten met pannen in verband met het plaatsen van zonnepanelen. Pannen zijn beschikbaar! Moet voor 27 juli gebeuren.

Dakoppervlak van golfplaten voorzien

De schuur heeft 365 m2 dakoppervlak. Deze moet gedekt worden met eterniet golfplaten. Ik wil graag een prijs voor het leveren en plaatsen van de platen. Inclusief 26 meter nok en 27 meter windveer.

Kunststof dakplaten op het tuinhuis plaatsen

Op het dak van het tuinhuis wil ik kunststof dakplaten hebben. De hoogte is 2.70 meter en de oppervlakte is 27 m2.

Dakgoot in bak met afvoeren vervangen

Dakgoot in bak met afvoeren vervangen. Lengte 9 meter. Afmeting bak: 27 cm breedte en 7 cm diep. Huidige afvoer moet vervangen worden en een extra aansluiting maken: 2 afvoeren plaatsen inclusief 2 regenpijpen. Het is wenselijk om de goot dieper te maken dan 7 cm. Dus ook de ombouw moet aangepast worden. Graag een afspraak maken en offerte maken. Op een later tijdstip mogelijk ook een andere goot vervangen.

Boeidelen plaatsen

Het betreft 27 meter boeidelen plaatsen bij een huis uit 1890. Muren staan niet helemaal recht. Betreft alleen het plaatsen van de boeidelen.

Het van buiten af isoleren van een ...

Het van buiten af isoleren van een schuindak met dakpannen. De gordingen (4+1 nokgording) zijn waarschijnlijk niet meer goed en moeten worden vervangen. Dak is 4,5m breed totaal opp. +_27 m2. Inclusief het plaatsen van twee dakramen [ materiaal is al ingekocht 2x 78 cm x 55 cm. velux c02] , dakdoorvoer cetraale afzuiging, riool ontluchting dakdoorvoer, en dakdoorvoer voor cv. Gedeelde schoorsteen met buren aanwezig. [graag specificeerde [stabu bestek] offerte.