Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pannendak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pannendak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pannendak vervangen

Pannendak vernieuwen

Wij hebben onlangs een bouwkundig onderzoek gedaan. De dakpannen zijn poreus dus moeten vervangen worden. Het gaat om 70-75 m2 en het is een schuin dak. De nieuwe pannen moeten keramisch worden.

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8x3meter

Pannendak vervangen

Dakpannen dak vervangen inclusief houtwerk om pannen te leggen. Isolatie is reeds van binnen uit. Schuin dak van huis dat globaal 8m lang en 6m breed is. Er zitten 2 kleine dakkapellen op het dak. Zie huis midden in foto.

Asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak

Het gaat om het verwijderen van deels asbest en deels reguliere golfplaten. Hierna het leggen van een pannendak. De totale dak oppervlakte is 370 m2. Dit gaat om de schuren, niet om het woonhuis. De vakman moet ook het puin afvoeren.

Folie aanbrengen en dakpannen vervangen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het vervangen van ons pannendak en het aanbrengen van een folie onder de pannen. De nokvors lengte is ongeveer 12 meter. Het dak is ongeveer 200 m2. De hellingshoek van het dak schat ik op ongeveer 40 graden. Het betreft een vrijstaande woning.

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Dakpannen vervangen op een rijtjeswoning

Wij wonen in een jaren '50 rijtjeswoning met een zadeldak. Dat dak is aan de binnenzijde geïsoleerd. We willen het pannendak laten renoveren en er nieuwe dakpannen en panlatten op laten leggen. Het gaat om ongeveer 60 m². We willen ook laten bekijken of er nog een betere isolatie van het dak mogelijk is. We ontvangen graag uw offerte.

Dak repareren of vervangen

Het gaat om een huis uit de jaren´50. Het bestaat uit 3 woonlagen waarvan 2 bedekt zijn met schin dak met dakpannen, eerste verdieping en opbouw. Eerste verdieping dakpannen loopt tot aan de opbouw. Opbouw beschikt wel over een volledig pannendak. In beide gevallen loopt het dak zowel aan de voorzijde van het huis als aan de achterkant. In beide daken zit lekkage. Vermoeden bestaat dat de lekkage in de opbouw al in vergevorderd stadium is dat het hout eronder is aangetast.

Pannendak geheel vervangen

De oude pannen en het beschot(riet) dienen te worden verwijderd en hierna dienen er geïsoleerde zelfdragende platen en keramische dakpannen geplaatst te worden. De tuin is goed bereikbaar en de oppervlakte zal ongeveer 150 m2 zijn.

Pannendak geheel vervangen

Bestaande pan kruispan. Dakvlakken 2x 55m (11x5m) geen kilgoten zwarte pan, pannenlatten vervangen

Partners

Partners van Casius