Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pannendak isoleren vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pannendak isoleren vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pannendak isoleren vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen

Pannendak isoleren

Dakisolatie met Rd waarde tenminste 3,5 via buitenzijde met daarna terugplaatsen eigen dakpannen, oppervlak ongeveer 150 m2. Moet geschikt zijn om daarna zonnepanelen aan te brengen

Het isoleren en renoveren van een pannendak

We willen graag het dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Het gaat om 115 m2 dak met daarna waarschijnlijk nieuwe dakpannen en weer zinkwerk om het af te werken. Dit betreft een vrijstaande woning.

Een dak van buiten af isoleren

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan isoleren. Het gaat om een dak van 40 m2. De dakpannen et cetera kunnen hergebruikt worden. Het betreft een vrijstaande woning.

Het van buiten isoleren van een pannendak

Ik zoek een dakdekker die het puntdak van onze hoekwoning kan isoleren. Dit zouden we graag via de buitenkant laten doen. Het betreft een dak van ongeveer 60 m2. Als de pannen nog goed zijn mogen die hergebruikt worden.

Isoleren van mijn dak

Wij zijn opzoek naar een partij die ons pannendak kan isoleren één deel van het dak is ongeveer 25m2 en de andere helft is 3 x 4m en een ander deel van 1 x 6 meter. Van buitenaf isoleren of van binnenuit, graag advies hierover.

Pannendak van buitenaf isoleren

Wij zouden ons dak graag van buitenaf laten isoleren. Betreft het dak op de uitbouw van ons huis. Ongeveer 50 - 60 m2 vanaf de 1e verdieping. Steigers plaatsen is geen enkel probleem. Ik ben flexibel in termijn, het heeft niet heel veel haast. We hebben nu dakpannen, deze willen we hergebruiken. Het huis is uit midden jaren 70, ik verwacht niet dat er echt isolatie zit. We grenzen aan weilanden en staan op het westen en het zuiden, er staat veel wind op. Daarom denken we aan PIR achtig isolatie materiaal. Ik denk dat isolatie materiaal ertussen spuiten niet afdoende is. Graag ontvang ik dan ook advies.

Isoleren pannendak

Het bestaande pannendak isoleren eventueel met spuitisolatie. Beide zijden van het dak zijn ca 8 x 7 m en hebben aan beide zijden met 4 Velux dakramen erin. De rest van het dak is riet, dat is aan de binnenkant geïsoleerd. Het is een houten dak met pannen, deze moet vanaf buiten geïsoleerd worden en weer afgewerkt met dakpannen, maar ik weet niet wat er nog meer mogelijk is qua isolering.

Pannendak van buitenaf isoleren, mogelijk eerst asbest verwijderen

Ik wil het dak graag van buitenaf isoleren. Bestaande situatie is dak met dakpannen. Graag prijsopgave voor het aanbrengen van isolatiepanelen onder de pannen. Vermoedelijk is er asbest aanwezig onder de pannen. Ik heb geen inventarisatierapport. De dakpannen daarna weer hergebruiken. De afmeting is ongeveer 200 m2. Ik denk niet dat er iets van isolatie aanwezig is. Over het soort isolatie materiaal wil ik graag advies. Het is een vrijstaande woning waar makkelijk bij het dak te komen is. Ik wil graag aanspraak maken op de subsidieregeling.

Het van buitenaf isoleren van het dak en eventueel het dak vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis, het heeft een oud pannendak en is nauwelijks geïsoleerd. We zijn benieuwd naar de opties rond het isoleren van buitenaf, zodat we de kleine ruimte onder het dak niet nog kleiner maken. Het is een woning uit 1932, wij weten nog niet of het dak vervangen moet worden dit laten wij graag ook inspecteren. De begane grond is ongeveer 50m2, de hellingshoek zal ongeveer 50-60 graden.

Isoleren van het dak

Het gaat om een woonboerderij, met aan de voorkant een pannendak van ongeveer 200 m2. De pannen zijn gedateerd, maar kunnen (waarschijnlijk) wel teruggeplaatst worden. De isolatie moet geschieden met goed isolatiemateriaal met een waarde van minimaal 4/4.5, dus dan kom je snel uit op Pir. Het dak miet vanbuiten geïsoleerd worden.

Partners

Partners van Casius