Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw pannendak aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw pannendak aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw pannendak aanbrengen

Nieuw pannendak aanbrengen

Ik wil de oude dakpannen verwijderen en afvoeren, van buitenaf het dak geïsoleerd hebben, nieuwe pannen aanbrengen en eventueel ook nieuwe dakgoten aanbrengen. het betreft een hoekwoning met een dak van 38 m2.

Folie aanbrengen en dakpannen vervangen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het vervangen van ons pannendak en het aanbrengen van een folie onder de pannen. De nokvors lengte is ongeveer 12 meter. Het dak is ongeveer 200 m2. De hellingshoek van het dak schat ik op ongeveer 40 graden. Het betreft een vrijstaande woning.

Pannendak vernieuwen

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1980. Wij overwegen om ons pannendak van ongeveer 90 m² te laten vervangen. We willen er nieuwe panlatten met folie laten aanbrengen en keramische dakpannen. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Dakrenovatie inclusief dakconstructie

Huidige pannendak slopen, nieuwe constructie aanbrengen, nieuw dak aanbrengen met dakkapel van 2 meter. Dak voorzien van isolatie. Het betreft een gordingen dak met afgeschuinde voorzijdes van circa 120 m2. Het huis is afgekeurd vanwege boktor daarom moet er een nieuw dak op aangebracht worden. Kunt u een inschatting van de kosten geven?

Platen op garage vervangen door pannen met dakkapel

Op onze garage (schuindak) willen we graag een pannendak hebben (i.p.v. asbest platen). De oude platen zouden we kunnen laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf en we willen graag een offerte voor het aanbrengen van een nieuw dak. Ongeveer 100 m2. Daarnaast willen we graag een dakkappel toevoegen over een lengte van 6 meter die er nu nog niet is. Daar hebben wij nog geen voorkeur, dit willen wij graag in overleg bepalen.

Pannendak vernieuwen

Verwijderen van ca. 180 m2 bestaande dakpannen en aanbrengen van nieuwe gebakken pannen. Huidige pannen zijn sneldekkers betonnen pan. Graag tevens uw advies of de panlatten vervangen moeten worden en eventueel even dampfolie laag moet worden aangebracht.

Pannendak renoveren en isoleren

Ik ben sinds kort eigenaar van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1922. De woning heeft een zadeldak met een dwarskap. Ik wil het T-vormige dak van ongeveer 90 m² laten renoveren. Ik wil het dag leeg laten maken en op de bestaande houtconstructie isolatiemateriaal laten aanbrengen aan de buitenzijde. Ik wil de huidige dakpannen laten vervangen door Koramic dakpannen, model Tuile du Nord in een matte leisteen kleur. Er moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd en daarvoor wil ik ook een tekening laten maken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Complete vervanging pannendak

Het compleet vervangen van een schuin pannendak inclusief het aanbrengen van sandwichpanelen ten behoeve van isolatie. En alle andere benodigdheden. Schuine kap van ongeveer 150 m2 per zijde. Dus 300 m2 in totaal. Aan voorzijde zijn 3 velux ramen aangebracht en op achterzijde staat een groot dakkapel van ongeveer 8 meter breed welke bekleed is met dezelfde pannen.

Compleet nieuw pannendak opbouwen

Het gaat om het compleet vervangen van een schuin pannendak, inclusief het aanbrengen van isolatieplaten en alle andere benodigdheden. Het pannendak meet ongeveer 150 m2 per zijde , dus ongeveer 300 m2 in totaal. In de voorzijde van de kap zijn 3 Velux-ramen aangebracht, en op de achterzijde staat een dakkapel van ongeveer 8 meter breed welke bekleed is met dezelfde pannen.

Pannendak renoveren

Wij zijn geïnteresseerd in het volgende: verwijderen oude pannen, panlatten, etc. Aanbrengen nieuw geïsoleerd dak met nieuwe dakpannen. Het oude dakbeschot bevat asbest. Totale dakoppervlak is ongeveer 160 m². Alvast bedankt,

Partners

Partners van Casius