Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw pannendak aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw pannendak aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw pannendak aanbrengen

Pannendak vernieuwen

Dakrenovatie pannendak geheel vernieuwen en isolatielaag aanbrengen. De oppervlakte is 65 m2

Nieuwe rieten kap maken

Bij ons wordt het huidige pannendak verwijderd. Graag willen wij een offerte voor het aanbrengen van geïsoleerde dakplaten met daar op een nieuwe rieten kap. De woning is 15 meter lang, het dakvlak is totaal ongeveer 220 meter. Er zit 1 dakkapel op van 4 meter breed en er moeten 4 dakramen geplaatst worden van 80 bij 165.

Pannendak aanbrengen op een schoolgebouw

Ik ben uitgenodigd om een prijsopgave te maken voor uitbreiding van een school in Mijdrecht. Hiervoor dient een dak opnieuw bedekt te worden met bestaande dakpannen. Het betreft een oppervlakte van ca. 150m2. Zou u aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte willen maken? Alvast bedankt,

Dak renoveren

Wij wonen in een oude hoekwoning, een 'beeldbepalend' pand en ook een 'beschermd stadsgezicht'. Wij willen het oude pannendak laten renoveren en isoleren. De oude pannen met panlatten moeten eraf. Daarna wil ik er Kingspan renova xp 6cm pir-platen laten aanbrengen. Er moeten nieuwe panlatten op en nieuwe dakpannen naar het oude model, namelijk oude holle Monier, oud rood of natuurrood . Zo mogelijk moet het bestaande lood langs dekopgevels gehandhaafd blijven. Ik wil de huidge 4 dakramen laten vervangen door dakramen met dezelfde maat en weer op dezelfde plaats in het dak. Ik wil hiervoor Fakro PPP-V kunsstof uitzet tuimel dakramen van 94 x 98 cm, maatcode 15. Ons dak is in totaal ongeveer 80 m² groot, de nok is 12 meter lang. Ik wil een afspraak maken om het dak hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

Pannendak reinigen en coating in antraciet kleur aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen van jullie wat de kosten zijn voor het reinigen van een dak van ongeveer 120 m2. En het coaten ervan in de kleur antraciet. Zie foto

Nieuw pannendak aanbrengen

Ik wil de oude dakpannen verwijderen en afvoeren, van buitenaf het dak geïsoleerd hebben, nieuwe pannen aanbrengen en eventueel ook nieuwe dakgoten aanbrengen. het betreft een hoekwoning met een dak van 38 m2.

Folie aanbrengen en dakpannen vervangen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het vervangen van ons pannendak en het aanbrengen van een folie onder de pannen. De nokvors lengte is ongeveer 12 meter. Het dak is ongeveer 200 m2. De hellingshoek van het dak schat ik op ongeveer 40 graden. Het betreft een vrijstaande woning.

Pannendak vernieuwen

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1980. Wij overwegen om ons pannendak van ongeveer 90 m² te laten vervangen. We willen er nieuwe panlatten met folie laten aanbrengen en keramische dakpannen. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Dakrenovatie inclusief dakconstructie

Huidige pannendak slopen, nieuwe constructie aanbrengen, nieuw dak aanbrengen met dakkapel van 2 meter. Dak voorzien van isolatie. Het betreft een gordingen dak met afgeschuinde voorzijdes van circa 120 m2. Het huis is afgekeurd vanwege boktor daarom moet er een nieuw dak op aangebracht worden. Kunt u een inschatting van de kosten geven?

Partners

Partners van Casius