Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pannen herschikken op dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pannen herschikken op dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pannen herschikken op dak

Pannen herschikken op dak

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : de rand van het dak herschikken, liefst de bestaande pannen weer gebruiken. Het gaat om een vrijstaande woning. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? : dakpannen. Wat is de huidige situatie? : bestaand dak zonder asbest.

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Ik wil graag 6 strekkende meter nokvorsten opnieuw laten vastzetten/aansmeren met Flexim. Eén nokvorst is vorige week kapot gevroren. Wellicht moeten er meer vervangen worden. En een aantal pannen herschikken.

Dakpannen herschikken

Van onze vrijstaande woning liggen op een aantal plekken de dakpannen niet meer goed. Het dak is ongeveer 50 vierkante meter groot. De dakpannen sluiten niet meer op elkaar aan en ik wil dit laten herstellen. De dakpannen zijn nog goed. Tevens wil ik graag het houtwerk onder de pannen op deze plekken laten controleren. Graag ontvang ik een offerte.

Herschikken dakpannen

Betreft een hoevewoning met boomse pannen, pannen dienen herschikt te worden en panlatten eventueel vervangen indien nodig. De hoeve is 21 m lang en 9 m breed, het betreft een hellend dak.

Tuile du Nord dakpannen vervangen

Wij willen onze dakpannen laten controleren en herschikken van onze vrijstaande woning. Het betreft Tuile du Nord pannen. Indien de prijs van zwart coaten of vervangen redelijk is, is de kans aanwezig dat we dit willen laten uitvoeren. Het dak is ongeveer 70 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakpannen herschikken

Graag offerte voor het herschikken van de dakpannen i.v.m. hier en daar wat loszittende pannen. Het gaat hier om ongeveer om 15 tot 20 vierkante meter.

Complete dakrenovatie

Graag ontvang ik een offerte over de volgende werkzaamheden aan mijn dak. -Pannen herschikken -Nokvorst herstel -Lood en zinkwerk van schoorsteen -Loodstroken dakkapel -Zijwangen dakkapel Deze werkzaamheden moeten uitgevoerd worden voor eind oktober 2014 in verband met bouwdepot. Eventueel nodige nieuwe nokpannen hebben wij niet.

Dakcontrole en -reparatie

De volgende reparaties/checks moeten worden uitgevoerd aan ons dak (zowel huis, twee-onder-één-kap, als schuur): - nalopen dakpannen en losse delen herschikken waar nodig (inclusief check dakbeschot); - nalopen voegwerk, nalopen lood (en vervangen waar nodig); - gebroken pannen vervangen (deze niet visueel waargenomen); - vervuiling pannen verwijderen; - losliggende nok/hoekvorsten vastzetten. Het betreft voorkoming van problemen. Voor zover bekend is geen sprake van problemen met het dak, zoals lekkage. Vanaf 15 november krijgen we de sleutel. Werkzaamheden kunnen vanaf 16 november worden uitgevoerd. Mogelijke vervolg opdracht zal het vervangen van een bitumineuze dakbedekking op de uitbouw zijn. Foto's zijn beschikbaar.

Dakpannen herschikken

De klus omvat: 250 dakpannen opnieuw leggen en 12 nokpannen vervangen. Deze zijn bij de bouw van de woning scheef gelegd en vervolgens is cement rondom aangebracht. Hierdoor zijn de onder geplaatste aansluitende pannen scheef gelegd. Het gaat om 12 nokpannen met beide zijden de pannen eronder. Moet nu goed gebeuren.