Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping waterdicht maken met dakbedekking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping waterdicht maken met dakbedekking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping waterdicht maken met dakbedekking

Overkapping waterdicht maken met dakbedekking

Het is een overkapping in de tuin het dak is 6,5x3. 5 Graag waterdicht maken

Polycarbonaat platen op veranda plaatsen

Wij hebben een houten terras overkapping waar normaal zeildoek op geplaatst wordt als waterdicht dak. Graag zouden we hier melkwitte polycarbonaat platen met goot aan voorzijde op laten plaatsen. Afmeting is circa 6 meter breed en uitval 3,5 meter. Dus offerte voor polycarbonaat dak platen leveren en waterdicht plaatsen op bestaande houten terrasoverkapping.

Dakshingles waterdicht maken

Ik heb in de tuin een overkapping gemaakt met daksingle's van de gamma maar nu blijkt dat ik nog op div plaatsen lekkage heb. Is er misschien iets voor om over de daksingel's te smeren zodat hij weer waterdicht word?

Dakpannen leggen op gepotdekseld dak

Ik heb 400 pannen liggen die op een overkapping moeten komen te liggen van 5.40 x 3.40 meter. Het dak is hout hetgeen gepotdekseld aan gebracht is in de veronderstelling dat waterdicht zou zijn. Vandaar de pannen. De vorsten moeten er nog bijgekocht worden. Moeten er nog panlatten op gemaakt worden?

Dak op de overkapping waterdicht maken

Het dak van de overkapping van 250 bij 500 meter wil ik graag waterdicht laten maken.

Dakbedekking op de garage en overkapping aanbrengen

Garage van 5m x 5m renoveren nieuw dak erop (platen) En hout rondom vervangen deze is verrot. Daarvoor staat een overkapping en deze willen wij graag waterdicht maken.

Wij willen onze houten schuur ...

Wij willen onze houten schuur uitbreiden. Bestaande oppvl is 2x3m. (Uibreiding tot oppvl x3,2mzie bijlage). De huidige schuur is 1,5 jaar oud en staat in Harderwijk. Fundering huidige schuur bestaat uit kunstof blokken. Hierop is de hout constructie op bevestigd. Offerte betreft; -het maken van een overkapping (uitbreiden huidige dak) dus steunbalken, dakplaten -Huidige wand losgemaken(wand aan de tuin zijde van 3m) en 1,20m naar voren worden geschoven -Waterdicht maken overkapping, en wanneer nodig water afvoer dak. Klant timmert schuur zelf af.

Zit nu een dak op een schuur van 4x2,5m. ...

Zit nu een dak op een schuur van 4x2,5m. Dit is niet (meer) waterdicht en wil ik laten vervangen voor een plat bitumen dak. Deze wil ik door laten trekken naar de buren (dit is een overkapping 2x2,5m). Moet nieuw hout op, balken in de schuur zijn nog goed, planken zijn al verwijderd (grotendeels). Graag spoedig een offerte, dan ook spoedig de klus!

Bestaand leien dak. Drie van de 4 ...

Bestaand leien dak. Drie van de 4 schoorstenen afbreken en dak dichtleggen met leien. 4e schoorsteen opnieuw bekleden met asbestleien en afdekken tegen vogelnesten. Dak controleren en waar nodig herstellen( slechts enkele plaatsen). Oversteek of schilderen (wit) of met kunstof bekleden en uiteinden van de dakbalken (steken door muur) afdekken. Goot voorzijde of schilderen of bekleden met lei(vertikale deel) of kunstof onderzijde (horizontale deel). Muren natuursteen controleren en spleten dichtzetten, zodat er een impregneer behandeling mogelijk is. Eventueel impregneren (extra budget ca 2500 Euro) voor alle vier de muren. Overkapping bij voordeur, lood controleren en waterdicht maken(lekkage) en schilderwerkenje uitvoeren. Project is in Belgie Grand-Halleux (Vielsalm) B-6698.